Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr. Oferte incredibile din Australia şi Brazilia. Mesaj pentru hateri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2023, 18:42

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr. Oferte incredibile din Australia şi Brazilia. Mesaj pentru hateri

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr. Starul de 37 de ani susţine că nu îl interesează criticile şi a atras atenţia că Arabia Saudită e singura echipă care a bătut-o pe Argentina lui Messi, la Cupa Mondială din Qatar. De asemenea, CR7 susţine că a avut oferte din Australia, Statele Unite sau Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Până acum mă simt foarte bine, sunt mândru că am luat această decizie. Mi-am terminat treaba în Europa, am câştigat totul, am jucat la cele mai mari cluburi. Acum sunt în Arabia Saudită, unde Al-Nassr mi-a dat această şansă. Sunt mândru că sunt aici.

Şi familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări. De aceasta am ales această oportunitate.

Cristiano Ronaldo, primele declaraţii după ce a semnat cu Al-Nassr

Singura echipă care a bătut campioana mondială a fost Arabia Saudită. Pentru mine, nu este sfârşitul carierei şi nu îmi fac griji despre ce zice lumea. Sunt fericit că sunt aici. Liga este competitivă, am văzut meciuri. Vreau să joc şi poimâine, dacă antrenorul va fi de acord. Sunt un jucător unic. Vreau să bat şi aici nişte recorduri, cum am făcut şi în Europa.

Am venit aici să joc, să câştig. Vreau să zâmbesc, să mă simt bine şi să joc fotbal”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, la conferinţa de presă.

Reclamă

Imagini spectaculoase de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Imagini spectaculoase de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr au făcut înconjurul lumii. Zeci de mii de fani au venit să-l primească cu braţele deschise pe cel mai mare jucător care a evoluat vreodată pentru un club din Arabia Saudită.

Jocuri de lumini l-au aşteptat pe starul de 37 de ani pe stadionul de 25.000 de locuri al lui Al-Nassr. La venirea în Arabia Saudită, Ronaldo şi Georgina au fost primiţi cu flori.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, Ronaldo a trecut şi vizita medicală şi a ajuns la stadionul unde va juca până în 2025, având un salariu anual de 200 de milioane de euro, cel mai mare din istoria fotbalului.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr
  • Ronaldo a semnat un contract până în 2025

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și