Închide meniul

Cristiano Ronaldo pleacă acasă cu tolba goală, după mai bine de un deceniu!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 16 martie 2022, 14:32

Cristiano Ronaldo pleacă acasă cu tolba goală, după mai bine de un deceniu!

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Foto: Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a adunat 20 de sezoane ca profesionist. Doar în două dintre ele n-a reușit să cucerească niciun trofeu: în primul său an la Manchester United și, de asemenea, la întâia strigare la Real Madrid. 2004/2005 și 2009/2010. Încă de la 17 ani, de la Sporting Lisabona, echipă condusă, pe atunci, de Loți Boloni, cucerea Supercupa Europei, obișnuindu-se cu trofeele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul acesta, însă, Cristiano pare-se că va pleca acasă cu tolba goală. Manchester United a fost eliminată de către Atletico Madrid în cupele europene, în Premier League nu are mari șanse, a plecat, deja, din Cupa Angliei, iar Cupa Ligii a fost câștigată de FC Liverpool. Se spera la mai mult, mai ales după venirile lui Jadon Sancho și Raphael Varane dar… n-a fost să fie!

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și