Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacție după transferul de la Juventus la Manchester United. „Veți fi mereu în inima mea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 20:05

Cristiano Ronaldo, prima reacție după transferul de la Juventus la Manchester United. „Veți fi mereu în inima mea!

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchetser United

profimediaimages.ro

„Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi întotdeauna orașul Torino până la ultimele mele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii lui Juventus, după transferul la Manchester United

Bianconerii m-au respectat întotdeauna și am încercat să-i mulțumesc respectului luptând pentru ei în fiecare joc, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În cele din urmă, putem privi cu toții înapoi și ne dăm seama că am realizat lucruri grozave, nu toate cele pe care ni le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, deoarece simt că fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, bianconerii, veți fi mereu în inima mea”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United

Manchester United i-a plătit aproximativ 20 de milioane de euro lui Juventus pentru Cristiano Ronaldo, anunță Fabrizio Romano. Portughezul a semnat până în 2023.

Reclamă

Bine ai revenit acasă! „Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a câștigat până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, de patru ori Campionatul Mondial al Cluburilor, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia.

În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții. Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester”, a fost mesajul prin care Manchester United a anunțat transferul lui Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește salariul lui Ronaldo, portughezul ar urma să încaseze 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, potrivit Sky Italia. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și