Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Teheran! Imagini senzaționale, înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 20:19

Reclamă
Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Teheran! Imagini senzaționale, înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Teheran

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Teheran! Superstarul a făcut o deplasare cu Al-Nassr și va juca pentru prima dată un meci în Iran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iranienii l-au întâmpinat, luni, cu fast starul portughez al echipei saudite Al Nassr, Cristiano Ronaldo, sosit la Teheran pentru meciul cu formaţia locală Persepolis Teheran, un meci devenit posibil în urma apropierii diplomatice dintre Iran şi Arabia Saudită, relatează AFP, notează news.ro.

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Teheran! Imagini cu bucuria fanilor

Zâmbitori, Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi au fost întâmpinaţi cu urale de bucurie de zeci de fani iranieni, în timp ce plecau cu autocarul de la aeroportul Imam Khomeini.

Pe podurile principalelor drumuri care traversează imensa capitală iraniană, care nu este obişnuită să primească personalităţi internaţionale din cauza izolării diplomatice a ţării, au fost afişate bannere mari cu „Bine aţi venit” şi cu portretele vedetelor de la Al-Nassr.

Reclamă

„Este foarte emoţionant”, a declarat entuziasmat Navid Borhanifar, un fan al lui Cristiano Ronaldo în vârstă de 28 de ani. El a declarat că speră la „un meci grozav” între „vedetele de la Al-Nassr” şi Persepolis, unde joacă „jucători experimentaţi”.

Persepolis Teheran – Al Nassr, fără spectatori, spre nemulțumirea fanilor

Din păcate, niciun suporter nu va putea asista la meciul de marţi de pe stadionul Azadi, cel mai mare din ţară, cu 90.000 de locuri. Acest lucru este cauzat de o sancţiune impusă de Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) în urma publicării unei postări controversate pe pagina de Instagram a lui Persepolis în 2021. Meciul, disputat cu porţile închise, va fi totuşi transmis la televiziune (21:30 ora locală, 18:00 GMT).

Reclamă 4 / 0/3

Până la startul partidei, jucătorii de la Al-Nassr vor fi plasaţi sub paza unei „unităţi de elită” a forţelor de ordine, specializată în deplasări prezidenţiale, potrivit site-ului sportiv Varzesh 3. Aceştia au fost însărcinaţi să „împiedice orice contact între fanii şi jucătorii” echipei saudite, a adăugat site-ul.

Din punct de vedere sportiv, miza este de a începe cu dreptul Liga Campionilor Asiei, unde cluburile saudite sunt acum favorite după ce şi-au întărit semnificativ loturile în vară. Al-Nassr i-a recrutat pe Sadio Mané din Senegal şi pe Séko Fofana din Coasta de Fildeş. Al-Nassr va încerca să răzbune înfrângerea suferită în faţa roş-albaştrilor în semifinalele competiţiei din 2020. Cel mai de succes şi popular club iranian, Persepolis, a fost de două ori finalist al competiţiei, în 2018 şi 2020, în timp ce Al-Nassr a câştigat-o în 1995.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și