Închide meniul

Cristiano Ronaldo, răspuns categoric! Transferul de care starul lui Manchester United nici nu vrea să audă. CR7 și-a refuzat prietenul

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iunie 2022, 17:47

Cristiano Ronaldo, răspuns categoric! Transferul de care starul lui Manchester United nici nu vrea să audă. CR7 și-a refuzat prietenul

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut un răspuns categoric în privința unui posibil transfer în MLS, la Inter Miami. Potrivit presei din Anglia, starul lui Manchester United și-a refuzat prietenul, David Beckham, care conduce clubul din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Cristiano Ronaldo rămâne incert, după sezonul dezastruos al lui Manchester United. În presa internațională se vorbește intens despre o posibilă despărțire de clubul de pe Old Trafford încă din această vară.

Cristiano Ronaldo, răspuns categoric! Portughezul l-a refuzat pe David Beckham, patronul lui Inter Miami

După anunțul răsunător legat de un posibil transfer la Chelsea, ultima destinație adusă în discuție a fost Inter Miami, echipa din SUA patronată de David Beckham, unul dintre apropiații lui CR7.

Reclamă

În ciuda ofertei făcută chiar de Beckham, Ronaldo a refuzat categoric, cu explicația că încă își dorește să joace în Europa și să câștige trofee, anunță Daily Star.

Jurnaliștii englezi susțin că, cel mai probabil, atacantul ajuns la 37 de ani va rămâne la United până vara viitoare, când îi va expira contractul.

Reclamă

David Beckham a fost unul dintre primii oameni din fotbalul mare care l-au felicitat pe Ronaldo după revenirea pe Old Trafford, în 2021.

“Wow! Bine ai revenit acasă, Cristiano Ronaldo!”, a fost mesajul lui David Beckham care, la fel ca și starul lusitan, a scris istorie pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo, dorit de Todd Boehly la Chelsea!

Cristiano Ronaldo ar putea să plece de la Manchester United în această vară și să semneze cu Chelsea. Presa din Anglia notează că agentul lusitanului, Jorge Mendes, s-a întâlnit deja cu Todd Boehly, noul proprietar al „albaștrilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au adus niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe experimentații Nemanja Matic și Paul Pogba.

Manchester United, locul 6 în Premier League în stagiunea precedentă, va juca în grupele Europa League, lucru care nu e pe placul lui Cristiano Ronaldo.

Conform The Athletic, agentul lui Ronaldo s-a întâlnit săptămână trecută, în Portugalia, cu Todd Boehly pentru a discuta despre un posibil transfer al veteranului de 37 de ani la Chelsea, echipă care va juca în Liga Campionilor.

Pe Stamford Bridge, Ronaldo ar avea locul de titular asigurat, după ce plecarea lui Romelu Lukaku la Inter a devenit doar o chestiune de timp.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Erik ten Hag vrea să-l păstreze pe Ronaldo la Manchester United

Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, are planuri mari cu Cristiano Ronaldo şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Reclamă

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave”, a spus Erik ten Hag, potrivit presei din Olanda.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez