Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc. Ce a făcut starul lui Al-Nassr

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 13:54

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc. Ce a făcut starul lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc. Starul lusitan se implică pentru a ajuta oamenii afectați de catastrofă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a pus la dispoziţia supravieţuitorilor hotelul său luxos din Marrakech. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a decis să găzduiscă în hotelul său luxos de patru stele din Marrakech supravieţuitori ai cutremurului devastator din Maroc, notează news.ro.

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc. Lusitanul le oferă cazare oamenilor afectați de catastrofă

Hotelul Pestana CR7, situat la vest de centrul oraşului, a primit mai multe persoane, inclusiv o spaniolă care a fost intervievată de televiziunea din Spania.

„Am reuşit să ajungem la hotelul lui Cristiano Ronaldo pentru a obţine o cameră”, a spus tânăra. „Am petrecut noaptea în stradă, iar la 7 dimineaţa ne-au spus că ne putem caza”, a completat ea.

„Ne-am întâlnit în hol cu oameni de diferite naţionalităţi”, a afirmat ea.

Reclamă

Hotelul de patru stele şi-a deschis porţile în Marrakech în martie 2022,, în urma unei asocieri între fotbalistul portughez, jucător la Al-Nassr (Arabia Saudită), a cărui avere este estimată la peste un miliard de euro, şi grupul portughez Pestana.

Ministerul de Interne din Maroc a anunţat sâmbătă seara un nou bilanţ al cutremurului devastator: 2.012 persoane au fost ucise şi 2.059 rănite, dintre care 1.404 sunt în stare critică.

Lumea fotbalului e alături de victimele cutremurului din Maroc

În Spania, Federaţia de Fotbal a decis să se ţină un minut de reculegere înaintea meciurilor din liga a doua din acest weekend. Acest gest se va repeta la sfârşitul săptămânii viitoare pentru meciurile din prima divizie.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid şi-a exprimat „solidaritatea cu victimele”. „Clubul nostru doreşte să îşi exprime condoleanţele şi sprijinul faţă de familiile celor decedaţi şi faţă de întregul popor marocan. Le dorim însănătoşire grabnică răniţilor, cărora le transmitem toată puterea şi afecţiunea noastră”, a reacţionat Real într-un comunicat.

„Toată solidaritatea mea cu poporul marocan şi cu toate familiile afectate de acest teribil cutremur”, a scris şi antrenorul clubului merengue, Carlo Ancelotti, într-un mesaj postat în limba franceză pe reţelele sale de socializare.

„Gândurile mele sunt alături de voi”, a declarat Sergio Ramos, fundaşul de la FC Sevilla.

„Întreaga familie Paris Saint-Germain este alături de prietenii noştri marocani în urma teribilului cutremur. Condoleanţele noastre se îndreaptă către cei care au pierdut persoane dragi. Gândurile noastre sunt cu voi”, a notat şi PSG.

„În această încercare teribilă, Olympique de Marseille transmite sincere condoleanţe şi doreşte să ofere tot sprijinul său poporului marocan şi tuturor celor afectaţi de tragedia care a avut loc noaptea trecută”, a menţionat OM.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și