Închide meniul

Cristiano Ronaldo, reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită: „Nu o să mint!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 9:17

Cristiano Ronaldo, reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită: „Nu o să mint!

Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri pentru Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut o reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită. Starul portughez a semnat cu Al-Nassr în luna ianuarie, după despărțirea cu scandal de Manchester United. Atacantul de 38 de ani se simte excelent în noua sa aventură și a făcut un anunț răsunător. CR7 a lăudat la scenă deschisă fotbalul din Arabia Saudită și a tras o concluzie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo spune că prima ligă din Arabia Saudită are potențialul să devină unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

Cristiano Ronaldo, reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită: „Nu o să mint!”

Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la Al-Nassr. Lusitanul a ajuns la 9 goluri marcate în 10 meciuri, în tricoul formației din Riad.

Fostul star de la Manchester United este conștient că, la ora actuală, fotbalul din Arabia Saudită nu se apropie de nivelul celui din Anglia.

Totuși, Cristiano Ronaldo consideră că prima ligă saudită ar putea ajunge, în câțiva ani, printre primele 5 campionate ale lumii.

Reclamă

„Arabia Saudită are o ligă foarte competitivă. Nu e Premier League, nu o să mint, dar este un campionat care m-a surprins plăcut. În cinci, șase sau șapte ani, dacă își vor continua planul, vor fi a patra sau a cincea ligă din lume”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Al-Nassr se află pe locul 2 în prima ligă din Arabia Saudită, după 21 de etape. Echipa lui Cristiano Ronaldo este la un singur punct în spatele liderului Al-Ittihad.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj, pe conturile oficiale de socializare, după ce a revenit la naţionala Portugaliei. Starul de la Al-Nassr s-a arătat extrem de fericit de faptul că poate îmbrăca din nou tricoul echipei sale naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia se pregăteşte de debutul în preliminariile EURO 2024. Lusitanii se vor duela cu Liechtenstein, pe 23 martie, şi cu Luxemburg, 3 zile mai târziu.

Cristiano Ronaldo a fost convocat de noul selecţioner, Roberto Martinez, la echipa naţională. Odată ajuns în cantonamentul lusitanilor, starul de la Al-Nassr a transmis un mesaj pe conturile de socializare. Acesta s-a declarat extrem de fericit că poate reprezenta din nou Portugalia.

Foarte fericit să mă întorc la echipa națională și să fiu capabil să reprezint din nou Portugalia”, se arată în mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe contul de Twitter.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a fost însoţit de o serie de fotografii, de la antrenamentele naţionalei Portugaliei. CR7 este surprins alături de coechipierii săi din naţională, fiind extrem de zâmbitor.

În preliminariile EURO 2024, Portugalia va evolua în Grupa J, din care mai fac parte Bosnia-Herţegovina, Islanda, Slovacia, Liechtenstein şi Luxemburg.

Cristiano Ronaldo este în formă, înainte de primele meciuri ale Portugaliei, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de 38 de ani a marcat în ultimul meci disputat de Al-Nassr. Lusitanul a înscris printr-o execuţie de vis, din lovitură liberă, de la mai bine de 30 de metri distanţă de poarta adversă.

Reclamă

20 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, la ora actuală, potrivit transfermarkt.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și