Închide meniul

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela din nou: „Ultimul Dans”! Este anunțul momentului pentru fanii fotbalului

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 19:10

Reclamă
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela din nou: Ultimul Dans”! Este anunțul momentului pentru fanii fotbalului

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela din nou: „Ultimul Dans”

Colaj Cristiano Ronaldo și Lionel Messi / Profimedia

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela din nou! Cele două superstaruri se vor întâlni pe teren chiar dacă sunt legitimați la formații de pe continente diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o competiție amicală care va fi organizată în Arabia Saudită în iarna anului viitor. Astfel, Ronaldo și Messi vor fi în lumina reflectoarelor și vor bucura, posibil pentru ultima dată, fanii „sportului rege”.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se vor duela din nou! Anunțul venit din Arabia Saudită

Oficialii din Arabia Saudită au anunțat faptul că vor organiza o competiție amicală la care vor participa Al-Nassr, Al-Hilal, dar și Inter Miami, formația la care Lionel Messi este legitimat în prezent.

Aceștia au anunțat faptul că s-a ajuns la un acord cu echipa lui David Beckham pentru ca acest turneu să fie posibil. Turneul se va numi „Ryiadh Season Cup 2024”, iar duelul dintre Al-Nassr și Inter Miami va purta numele de „Ultimul Dans”

Reclamă

Potrivit saudiților, competiția va avea un sistem de tip campionat, iar fiecare echipă va disputa 2 meciuri. Duelurile respective se vor juca pe stadionul „Kingdom Arena” din Riad, care a fost inaugurat recent și are o capacitate de 26.000 de locuri.

Ultima partidă care i-a avut pe teren pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-a jucat în luna ianuarie a anului 2023. La momentul respectiv, tot oamenii de la conducerea fotbalului din Arabia Saudită au organizat un meci amical între PSG, echipa la care juca Lionel Messi, și Al-Nassr.

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dezvăluit faptul că rivalitatea cu starul lusitan, ajuns acum la Al-Nassr, l-a ajutat să se mențină la cel mai înalt nivel. Totodată, a menționat că duelul cu Ronaldo a reprezentat un moment plăcut pentru aceștia.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Lionel Messi este de părere că, pentru un fotbalist, este foarte greu să rămână la cel mai înalt nivel timp de 10-15 ani, dar este de părere că rivalitatea dintre el și Cristiano Ronaldo a ajutat ca cei doi jucători să facă acest lucru.

„Ne hrănim unul din rivalitatea celuilalt. A vrut mereu să câștige totul, tot timpul. A fost un moment foarte plăcut pentru amândoi și pentru toți cei care iubesc fotbalul. Cred că merităm mult mai mult credit pentru că am putut rămâne în frunte atât de mult timp.

Este extrem de dificil să rămâi în frunte timp de zece sau cincisprezece ani. A fost un moment grozav și cred că rămâne o amintire grozavă pentru toți cei care ne-au urmărit”, a transmis Lionel Messi, pentru publicația franceză L’Equipe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și