Închide meniul

Cristiano Ronaldo, titular şi căpitan în Al-Nassr – Al Ettifaq! Starul lusitan, aşteptat ca un zeu la debut

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 18:30

Reclamă
Cristiano Ronaldo, titular şi căpitan în Al-Nassr – Al Ettifaq! Starul lusitan, aşteptat ca un zeu la debut

Cristiano Ronaldo este titular la Al-Nassr, în primul meci

Cristiano Ronaldo, titular la Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo este titular în partida dintre Al-Nassr – Al Ettifaq! S-a aflat totodată şi câte tricouri cu starul lusitan vinde clubul saudit pe zi. Fanii iau cu asalt zilnic magazinele clubului din Golf, iar în conturile formaţiei intră sume uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr la începutul anului, însă a bifat doar meciul amical cu PSG. Astăzi va debuta starul lusitan la noua echipă, fiind aşteptat ca un zeu. Fanii i-au pregătit chiar un moment special.

Cristiano Ronaldo, titular în Al-Nassr – Al Ettifaq

Cristiano Ronaldo va fi titular în partida din etapa a 14-a din prima ligă din Arabia Saudită. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al clubului din Golf. Totodată, starul lusitan va fi şi căpitan, la primul meci oficial pentru noua sa echipă.

Înaintea partidei din această rundă, jurnaliştii de la Marca au anunţat faptul că Al-Nassr vinde peste 400 de tricouri pe zi cu Cristiano Ronaldo. Preţul este e măsura starului lusitan, fanii plătind 100 de euro pentru fiecare echipament.

Reclamă

Astfel, doar din vânzarea tricourilor, în conturile celor de la Al-Nassr intră zilnic 40.000 de euro.

Cristiano Ronaldo este aşteptat să debuteze la Al-Nassr, în partida cu Al-Ettfaq. Toate biletele au fost epuizate pentru acest meci, astfel stadionul va fi plin. 25.000 de oameni vor asista la primul meci oficial al starului lusitan, pentru noua echipă.

În primele două partide după transferul la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo nu a putut evolua din cauza unei suspendări de două etape primite pe vremea când evolua pentru Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică, după transferul portughezului la Al-Nassr

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Verdictul dat de Marius Șumudică. Antrenorul român s-a întors în țară sâmbătă dimineață și a stat de vorbă cu jurnaliștii.

Printre mai multe subiecte, tehnicianul lui Al Raed a fost întrebat și despre mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, în Arabia Saudită.

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă pentru superstarul portughez, dar îl avertizează în același timp că nu este ușor în campionatul din Arabia Saudită.

„(n.r. Cum e privit transferul lui Ronaldo?) Voi trebuie să știți cum e privit, eu din interior nu-mi pot da seama. E show! Ați văzut, dacă a venit Paris Saint-Germain să joace cu o selecționată aliată formată din Al-Hilal și Al-Nassr Stars cu stadionul arhiplin… S-a luat o altă turnură acestei competiții.

(n.r. Crezi că Ronaldo e cel mai bun?) Nu știu, la ce a făcut și la ce a demonstrat, este un jucător foarte, foarte bun. A câștigat tot ce se putea câștiga în Europa, decoamdantă nu pot să spun… În Arabia să știi că nu e ușor, nu zic că Ronaldo nu va face față, dar nu e ușor”, a declarat Marius Șumudică.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și