Închide meniul

Cristiano Ronaldo, un car de nervi la conferință: „Mondialul din Qatar ar fi ultimul pentru tine?”. Cum a răspuns starul portughez

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 martie 2022, 17:16

Cristiano Ronaldo, un car de nervi la conferință: „Mondialul din Qatar ar fi ultimul pentru tine?. Cum a răspuns starul portughez

Cristiano Ronaldo, căpitanul naționalei Portugaliei, a răbufnit la conferință

Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a enervat la conferința de presă, când a fost întrebat dacă Mondialul din Qatar ar urma să fie ultimul pentru el. Starul portughez a oferit un răspuns acid, spunând că doar el va decide acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo vrea să ducă naționala Portugaliei la Cupa Mondială din Qatar.

Cristiano Ronaldo, scos din sărite: „Cupa Mondială din Qatar ar fi ultima pentru tine?”. Cum a răspuns

Lusitanii vor juca în finala barajului cu Macedonia de Nord, naționala care a produs o surpriză uriașă, eliminând Italia, chiar la Palermo.

La conferința de presă premergătoare duelului de la Porto, CR7 a fost întrebat dacă Mondialul din Qatar ar fi ultimul din cariera sa, iar starul portughez a răbufnit.

„Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Eu sunt cel care îmi voi decide viitorul, nimeni altcineva. Dacă voi vrea să joc mai mult, joc, iar dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu decid, punct.”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicaţiei O Jogo.

Reclamă

Ronaldo, pregătit pentru duelul decisiv cu Macedonia de Nord: „E meciul vieţii!”

Cristiano Ronaldo a vorbit și despre meciul decisiv cu Macedonia de Nord, din finala barajului. Atacantul de 37 de ani a descris partida de marți seară drept „meciul vieţii” pentru naţionala lusitană.

În plus, Ronaldo a lăudat Macedonia de Nord pentru jocul său cu care a reuşit să elimine Italia, chiar pe terenul campioanei europene.

„Ştim că este o echipă foarte bine organizată şi are punctele sale forte. O respectăm, dar consider că Portugalia se află la cel mai înalt nivel și poate învinge orice echipă din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Ne dorim enorm să câștigăm și să ne calificăm la Cupa Mondială. Este meciul vieții pentru noi, nu doar pentru Macedonia de Nord. Sper ca stadionul să răspundă în cel mai bun mod, cu o vibrație uriașă timp de 90 de minute.”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Portugalia a trecut de Turcia, scor 3-1, în semifinalele barajului pentru Mondial.

Cristiano Ronaldo, lovitură uriaşă financiară după sezonul ratat al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo va pierde aproximativ 5 milioane de euro din cauza sezonului de coşmar pe care îl are Manchester United. Echipa lui Ralf Rangnick tremură chiar şi pentru locul de cupe europene, unde se luptă cu nu mai puţin de 4 echipe.

Manchester United a fost eliminată din optimile de finală UEFA Champions League de Atletico Madrid, scor 1-2 la general. Rezultatul a fost o mare lovitură financiară pentru CR7, care ar fi câştigat 3 milioane de euro dacă „diavolii” ajungeau în finala de la Paris, scrie The Sun.

De asemenea, Manchester United nu mai are şanse la titlu în Premier League, unde este la 20 de puncte în spatele rivalilor de la Manchester City. Gruparea de pe Old Trafford luptă pentru un loc de UCL cu Tottenham, West Ham şi Arsenal. Dacă superstarul lusitan şi-ar fi ajutat echipa să câştige primul titlu din 2013 până în prezent, în conturile sale ar fi intrat încă 2 milioane de euro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, un car de nervi la conferinţa de presă premergătoare meciului Portugalia – Macedonia de Nord
  • „Cupa Mondială din Qatar ar fi ultima pentru tine?”. Cum a răspunsul starul lusitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și