Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2024, 10:32

Reclamă
Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Starul portughez a ajuns la 66 de hattrick-uri marcate în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo are un nou obiectiv uriaş la Al Nassr. Portughezul este la două goluri distanţă de recordul pentru cele mai multe reuşite într-un singur sezon. Ronaldo a marcat 32 de goluri în 27 de etape.

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr

Atacantul formaţiei Al Nassr, Cristiano Ronaldo, a marcat un hattrick, sâmbătă, în meciul cu Al-Wehda (6-0), din etapa a 30-a a Saudi Pro League. Starul portughez este acum la doar două goluri distanţă de recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon în campionatul saudit, scrie news.ro.

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo a marcat 32 de goluri în 27 de meciuri de campionat.

El se află la două în spatele recordului pentru cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon în Saudi Pro League, deţinut de Abderrazak Hamdallah.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj.

Ronaldo, care în prezent joacă la clubul saudit Al-Nassr, a reclamat plata a 19,5 milioane euro, sumă provenind din reducerea salariilor acceptate de jucători pe perioada pandemiei de Covid 19 în sezonul 2020/2021. Juventus a susţinut că Ronaldo a acceptat voluntar diminuarea salariului, dar jucătorul a mers în instanţă şi a cerut aproape 20 milioane de euro.

Tribunalul de arbitraj a acceptat parţial cererea lui Ronaldo şi a decis ca Juventus trebuie să plătească jumătate din suma cerută de internaţionalul portughez de 39 ani.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și