Închide meniul

Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB. Unde joacă acum fostul golgheter al „roș-albaștrilor”

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 17:01

Reclamă
Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB. Unde joacă acum fostul golgheter al roș-albaștrilor”

Atacantul francez a jucat în Liga 1 pentru Dinamo și FCSB

Harlem Gnohere. în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB. Transformarea „Bizonului” este una uluitoare, iar acum a ajuns să joace la o echipă cu totul surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez a plecat de la FCSB în vara anului 2020, după 3 ani și jumătate în care i-a bucurat pe fanii formației „roș-albastre”. Acesta a plecat la Mouscron, echipă de care s-a despărțit în anul 2022, iar acum a semnat un contract cu o nouă echipă.

Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB. Transformare uluitoare la 35 de ani

Recent, Gnohere a ales să își relanseze cariera de fotbalist, chiar dacă a stat departe de teren pentru mai bine de un an, după despărțirea de Mouscron. Acesta a semnat cu un club din eșaloanele inferioare ale fotbalului din Belgia.

Este vorba de FC Flenu, o echipă din Liga a 5-a a Belgiei. Jurnaliștii publicației walfoot.be au analizat decizia acestuia și au notat faptul că „Bizonul” încearcă să revină în cea mai bună formă fizică, pentru a-și ajuta noul club în lupta pentru promovare.

Totodată, în mediul online a apărut și o fotografie cu fostul atacant de la Dinamo și FCSB, iar transformarea acestuia este una uimitoare.

Reclamă

De la plecarea de la FCSB, Gnohere a marcat doar de două ori pentru Mouscron. Ca o comparație, în perioada în care era legitimat la vicecampioana României, acesta era de neoprit în fața porții. În cel mai bun sezon al său, 2017-2018, a reușit să marcheze de 21 de ori și să ofere o pasă decisivă în 44 de partide.

În cariera sa, Gnohere a jucat pentru: Troyes B, Stade-Lausanne, FC La Tour, FC Bulle, Urania Geneva, RE Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron, Mons, Dinamo și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, în perioada în care juca pentru actuala vicecampioană a României. La momentul respectiv valora suma de 2,5 milioane de euro.

De la golgheterul Ligii 1, la doar 2 goluri în ultimii ani

Plecarea de la FCSB nu i-a făcut bine lui Harlem Gnohere, care nu și-a regăsit vechea formă în tricoul celor de la Mouscron.

În Liga 1, acesta a fost golgheterul sezonului 2017/2018, alpturi de George Țucudean. La momentul respectiv, cei doi au reușit să înscrie de 15 ori.

Totuși, din sezonul 2020/2021, forma atacantului francez a fost în continuă scădere. În primul an petrecut la formația din Belgia a reușit să marcheze de 2 ori în 22 de meciuri.

În cel de-al doilea, adică în sezonul 2021/2022, a jucat 11 meciuri pentru cei de la Mouscron, dar nu a reușit să fie decisiv pentru echipa sa în niciun meci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și