Închide meniul

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de Neftchi: „A fost o întâlnire cu conducerea clubului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 21:58

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de Neftchi: „A fost o întâlnire cu conducerea clubului

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Laurenţiu Reghecampf a făcut anunţ despre viitorul său şi a comentat zvonurile că va fi demis de la Neftchi. Antrenorul român a recunoscut că s-a întâlnit cu conducătorii clubului, dar i-a anunţat pe fani că nu se pune problema să fie înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a pierdut ultimele două meciuri oficiale. A fost învinsă în campionat de Qarabag (0-4) şi a cedat la limită cu Zira (0-1), în Cupa Azerbaidjanului.

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Antrenorul român nu ia în calcul să renunţe la contract, chiar dacă a ajuns la 12 puncte în spatele liderului Qarabag. Neftchi are de recuperat 7 puncte şi faţă de ocupanta locului secund, Sabah.

Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecarea din Azerbaidjan). Nu pot să interzic presei să scrie știri despre mine. Ei pot să scrie ce vor, este dreptul lor. Sunt la Nefchi!

A fost o nouă întâlnire cu conducerea clubului în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit sportinfo.az.

Reclamă

După despărţirea de Universitatea Craiova, Reghecampf a semnat un contract valabil doi ani cu Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova?

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Despre această ipoteză a fost întrebat și Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia de la formația din Bănie. Patronul oltenilor a spus că are un plan pregătit pentru următoarea perioadă, urmând să discute cu mai mulți antrenori.

Rotaru a dezvăluit că toți tehnicienii pe care îi are în vizor se află sub contract cu alte echipe, la ora actuală. În această categorie se află și Laurențiu Reghecampf, cel care a mai pregătit Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 – iunie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, ca imagine, suntem cel mai jos după 2013. Din cauza acestor declarații. Din 2020, am stat foarte departe de club. În momentul acesta, trebuie să iau decizii, să găsesc soluții.

Nu e ușor să afli la 12 noaptea că își dă antrenorul demisia, nu te sună nimeni. Antrenorul nu spune măcar “Mulțumesc!”. Rădoi a avut susținerea mea la maxim!

Am un plan. Când ți-a plecat antrenorul, trebuie să preia echipa unul dintre secunzi. Am un plan făcut și pentru perioada imediat următoare. Nu poți să aduci un antrenor astăzi și care să pregătească echipa în următorii doi ani. Deci vor fi două etape, am planul făcut. Știu care sunt pașii, nu știu dacă o să-mi iasă. Știu variantele numărul 1, 2 și 3 de antrenori.

(n.r. – varianta Laurențiu Reghecampf) Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Au apărut informaţii că Reghecampf a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul lui Neftchi a purtat mai multe discuţii şi cu Mihai Pintilii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și