Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Anunțul făcut de Mihai Rotaru: “Am planul făcut!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 8:33

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Anunțul făcut de Mihai Rotaru: “Am planul făcut!”

Laurențiu Reghecampf a antrenat Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022

Laurențiu Reghecampf a antrenat Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022 / Hepta

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Despre această ipoteză a fost întrebat și Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia de la formația din Bănie. Patronul oltenilor a spus că are un plan pregătit pentru următoarea perioadă, urmând să discute cu mai mulți antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a dezvăluit că toți tehnicienii pe care îi are în vizor se află sub contract cu alte echipe, la ora actuală. În această categorie se află și Laurențiu Reghecampf, cel care a mai pregătit Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 – iunie 2022.

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Anunțul făcut de Mihai Rotaru, după demisia lui Mirel Rădoi

Deși varianta instalării lui Reghecampf, aflat în prezent la Neftchi Baku, pare tentantă, Mihai Rotaru și-ar dori să aducă în Bănie un antrenor străin.

Rotaru a explicat că, până la finalul anului, postul de antrenor al Universității Craiova va fi ocupat de unul dintre secunzi.

„În acest moment, ca imagine, suntem cel mai jos după 2013. Din cauza acestor declarații. Din 2020, am stat foarte departe de club. În momentul acesta, trebuie să iau decizii, să găsesc soluții.

Reclamă

Nu e ușor să afli la 12 noaptea că își dă antrenorul demisia, nu te sună nimeni. Antrenorul nu spune măcar “Mulțumesc!”. Rădoi a avut susținerea mea la maxim!

Am un plan. Când ți-a plecat antrenorul, trebuie să preia echipa unul dintre secunzi. Am un plan făcut și pentru perioada imediat următoare. Nu poți să aduci un antrenor astăzi și care să pregătească echipa în următorii doi ani. Deci vor fi două etape, am planul făcut. Știu care sunt pașii, nu știu dacă o să-mi iasă. Știu variantele numărul 1, 2 și 3 de antrenori.

(n.r. – varianta Laurențiu Reghecampf) Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku în vară, după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul de 47 de ani mai are contract cu formația din Azerbaidjan până în 2024, dar în ultima perioadă s-a vorbit intens despre posibila plecare încă din acest an.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova!

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României.

Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și