Închide meniul

Cum a fost convins Fabregas de Mourinho să ajungă la Chelsea. ”Mi-a spus asta și apoi am semnat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 8:16

Cum a fost convins Fabregas de Mourinho să ajungă la Chelsea. ”Mi-a spus asta și apoi am semnat”

Abaca Press / Acero/AlterPhotos/ABACA via hepta

Cum a fost convins Fabregas de Mourinho să ajungă la Chelsea. ”Mi-a spus asta și apoi am semnat”

În vara lui 2014 Fabregas a decis să plece de la Barcelona și voia o nouă ”aventură”, iar el s-a transferat la Chelsea. Deși inițial mai evoluase în Premier League la Arsenal, ibericul a fost convins de Mourinho să meargă la ”albaștri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesc Fabregas, convins de Jose Mourinho să ajungă la Chelsea

”Mourinho are un sistem cu care lucrează foarte bine. El a vrut fotbaliști specifici pentru acel sistem. Când l-am întâlnit mi-a zis că are nevoie de doi jucători. <Îl iau pe Diego Costa, cu siguranță, iar tu dacă vii cu mine…>. Apoi, a luat o hârtie și mi-a arătat primul 11 spunându-mi: <Echipa asta va fi campioană!>”, a spus Fabregas, potrivit AS.

Pentru Fabregas a contat succesul lui Mourinho de a avea abilitatea de a-și ține fotbaliștii concentrați. ”Când am lucrat cu el am realizat că el este cel care mă va ajuta cel mai mult în carieră. Este un antrenor grozav pentru fotbaliști. Lucrează mult la partea psihologică, te motivează”, a mai spus ibericul.

Cât timp a jucat la Chelsea Fabregas a câștigat de două ori titlul în Premier league, o cupă a Angliei, o cupă a ligii Angliei și Europa League. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și