Închide meniul

Cum a reacţionat Victor Becali după anunţul că Atalanta ar putea renunţa la transferul definitiv al lui Valentin Mihăilă. Ce se întâmplă şi cu Dennis Man

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2022, 19:39

Cum a reacţionat Victor Becali după anunţul că Atalanta ar putea renunţa la transferul definitiv al lui Valentin Mihăilă. Ce se întâmplă şi cu Dennis Man

Valentin Mihăilă riscă să nu fie transferat definitiv de Atalanta

Profimedia

Viitorul lui Valentin Mihăilă (22 de ani) la Atalanta este incert. Atacantul român este împrumutat de la Parma până la finalul sezonului, gruparea din Serie A păstrând o clauză de transfer definitiv. Jurnaliştii italieni au anunţat că nu se va apela la ea şi că atacantul se va întoarce la gruparea la care este legitimat şi Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la sportparma.com au scris că Mihăilă nu l-a convins pe Gian Piero Gasperini şi că nu va fi cumpărat. 500.000 de euro au plătit oficialii Atalantei pentru a concretiza împrumutul şi urmau să achite alte 9 milioane de euro dacă internaţionalul român bifa cel puţin 20 de minute în 50% din meciuri. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova a evoluat până acum, în total, 70 de minute în Serie a!

Victor Becali, anunţ despre viitorul lui Valentin Mihăilă

Agentul lui Valentin Mihăilă neagă că s-ar fi luat deja o hotărâre şi e sigur că situaţia se poate schimba în etapele rămase. Victor Becali a vorbit şi despre ceea ce se întâmplă cu Dennis Man la Parma.

Asta nu se ştie, deocamdată este devreme. Dacă ne luăm după câte minute a jucat poate nu. Dar poate ei se gândesc că la banii ăştia e foarte greu să cumpere un jucător valoros. Nici momentul nu este foarte bun al Atalantei, dar Mihăilă trebuie să confirme.

Mă aşteptam să joace mai mult, da, dar nu se ştie. Încă e devreme să se decidă. Sunt tot felul de speculaţii acum, dar nu este nimic sigur. Aşa, după cât a evoluat, putem să ne gândim că nu face opţiunea, dar nu este neapărat aşa.

Reclamă

Parma a adus un antrenor care nu prea cunoştea campionatul. Serie B este un campionat mai dificil. Sigur că la anul îşi doresc să promoveze, la ce buget are. Dar în ceea ce îi priveşte pe Man şi Mihăilă se poate întâmpla orice. Se pot întâmpla multe lucruri în vară. Important e că Dennis Man a început să aibă evoluţii bune„, a declarat Victor Becali la digisport.ro.

Şi tatăl lui Valentin Mihăilă a comentat zvonurile apărute în presa italiană.

Chiar acum sunt pe aeroport. Mă duc în Italia, la Valentin, ca să petrecem Paștele împreună. Legat de ce au scris jurnaliștii de acolo despre viitorul lui vă pot spune că nu am primit, cel puțin deocamdată, nicio informare potrivit căreia Vali ar trebui să se întoarcă la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat, e greu acum să mai prindă minutele stipulate în contract pentru ca Atalanta să fie obligată să-l cumpere la vară, însă asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza. În ciuda a tot ce s-a scris în ultima perioadă, Vali s-a adaptat la Atalanta”, a spus Marian Mihăilă pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și