Închide meniul

Mihai Rotaru s-a întâlnit la Milano cu Valentin Mihăilă: „Va fi extraordinar!”. Ce i-a transmis patronul Universităţii Craiova atacantului de la Atalanta

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 15:57

Mihai Rotaru s-a întâlnit la Milano cu Valentin Mihăilă: „Va fi extraordinar!. Ce i-a transmis patronul Universităţii Craiova atacantului de la Atalanta

Valentin Mihăilă riscă să nu fie transferat definitiv de Atalanta

Profimedia

Mihai Rotaru a recunoscut că s-a întâlnit cu fostul său jucător de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă. Atacantul de 22 de ani a fost împrumutat de Atalanta de la Parma, dar încă nu a devenit jucător de bază la gruparea din Serie A. Internaţionalul român a bifat numai patru apariţii şi a stat pe teren, în total, 70 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul oltenilor este convins că, de îndată ce Mihăilă îşi va găsi ritmul de joc, va fi imposibil să mai fie scos din primul 11. E sigur că Gasperini îi va mai oferi şanse şi că Mihăilă va profita de ele.

Mihai Rotaru: „Valentin Mihăilă nu să nu treacă doar pasager pe la Atalanta”

Sunt mândru de Mihăilă și sunt sigur că va reuși, pentru că dincolo de calitățile lui fotbalistice, el are un mental foarte bun. Am luat masa cu el acum vreo două săptămâni la Milano și zicea că atunci când a venit prima dată la Craiova și a ajuns la echipa mare se bătea ca nu cumva să se piardă, au fost câțiva jucători ce s-au pierdut.

După ce s-a dus la Parma voia să se bată ca să nu zică ăia că au dat o grămadă de bani de pomană pe el. Acum, la Atalanta, vrea să se impună ca să nu treacă doar pasager pe acolo și sunt sigur că va reuși.

Și eu l-am încurajat în sensul că antrenorul Atalantei, Gasperini, niciodată nu a aruncat un jucător pe care l-a luat, după multe meciuri a început să îi dea câte 2-3 minute, fără excepție. Toți jucătorii la el întâi trebuie să se integreze în grup și după îi va arunca în luptă.

Reclamă

Acum două meciuri a intrat în ultimele 4 minute, când a jucat cu Genoa și aveau nevoie de victorie. Faptul că l-a băgat în teren, din punctul meu de vedere, înseamnă că are încredere în el să rezolve meciul. A avut un șut pe poartă și o centrare foarte bună. Mihăilă, în momentul în care va avea ritm de joc va fi extraordinar și eu cred în el”, a declarat Mihai Rotaru la sport.ro.

Mihăilă poate rămâne la Atalanta

Valentin Mihăilă a părăsit-o pe Universitatea Craiova în toamna lui 2020, când a semnat cu Parma, pentru aproape 9 milioane de euro. După un an și jumătate petrecut pe Ennio Tardini, românul a prins transferul vieții, la Atalanta Bergamo.

Gruparea din Serie A l-a adus pe Mihăilă sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului. Echipa din Bergamo va plăti 8 milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile definitive ale jucătorului român. Tânărul jucător este şi pe placul lui Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus de când a debutat la sub 21 și nu se impunea la Craiova. Era și Baiaram, era și Ivan, și el, era concurență mare acolo, pe stânga. Am zis că e jucător rar, este singurul jucător care are o calitate extraordinară. Viteză foarte bună, plecare de pe loc și scoate foarte ușor adversarul din joc. Este singurul jucător român care poate juca la un nivel foarte bun. Și s-a dovedit prin transferul la Atalanta”, a spus Ilie Dumitrescu

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și