Închide meniul

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței. Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 aprilie 2023, 17:57

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței. Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Nantes – Toulouse, finala Cupei Franţei, e exclusiv în AntenaPLAY

Imagini din meciul dintre Nantes şi Toulouse / Profimedia Images

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței. Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe nu stau foarte bine în clasamentul din Ligue 1, astfel că finala Cupei Franței are o miză uriașă pentru ambele formații. Nantes ocupă locul 16 și la limita retrogradării, în timp ce Toulouse se află pe locul 12.

Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței. Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

Cele două echipe au avut de parcurs un traseu diferit ca dificultate. Nantes a avut parte de adversari dificili, din prima ligă, în timp ce Toulouse a dat și peste adversari de ligă secundă.

Nantes a trecut de Angers în optimile de finală, scor 2-1. Apoi a urmat un duel de foc cu Lens, în sferturile de finală, scor 2-1 și de Lyon în semifinale, scor 1-0. De cealaltă parte, Toulouse a trecut de Reims în optimile de finală, scor 3-1,  de Rodez în sferturile de finală, scor 6-1, și de Annecy în semifinale, scor 2-1.

Marea finală dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 22:00 și va putea fi urmărită exclusiv, în AntenaPLAY.

Reclamă

Ce a declarat antrenorul „Canarilor” înainte de FC Nantes – Toulouse. Finala Cupei Franţei e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

FC Nantes se pregăteşte de meciul sezonului, Finala Cupei Franţei. FC Nantes – Toulouse se dispută sâmbătă, de la ora 22:00, şi e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

FC Nantes nu traversează deloc un sezon bun în Ligue 1. În ultima etapă, Nantes a obţinut, in-extremis, un egal acasă cu Troyes, 2-2. Troyes a marcat golul de 2-1 în minutul 92, dar Nantes a salvat miraculos un punct, cu un gol în minutul 96.

„Ceea ce le-am spus jucătorilor (n.r.: după meciul cu Troyes) este că trebuie să îşi amintească forța de caracter pe care o aveam. Sunt foarte multe echipe care au suferit, ceea ce e bine este că noi continuăm să luptăm, continuăm să lucrăm pentru colectiv, să credem în continuare în el.

Reclamă 4 / 0/3

Și, mai presus de toate, facem lucrurile potrivite pentru a fi eficienți.

De aceea le-am spus jucătorilor că suntem, nu vom spune super-fericiți, dar suntem fericiți. După un joc ca acesta în care am depăşit timpul regulamentar. Ești în timp de oprire, reușești să iei un punct. E greu (n.r.: să egalezi).

Acesta este adevărul acestui meci (n.r.: Nantes – Troyes), acum trebuie să ne pregătim bine pentru finala Cupei Franței.

Am făcut totul ca să avem mintea în altă parte. Acum trebuie să confirmăm. Suntem aşteptaţi să o facem sâmbăta viitoare”, a declarat antrenorul lui Nantes, Antoine Kombouaré, potrivit actu.fr.

Recomandări
  • Cum au ajuns Nantes și Toulouse în ultimul act al Cupei Franței
  • Marea finală e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și