Închide meniul

Cum îşi analizează Ianis Hagi adversarii! Secretul fiului „Regelui”: „Am învăţat din NBA!”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 18:22

Reclamă
Cum îşi analizează Ianis Hagi adversarii! Secretul fiului „Regelui: „Am învăţat din NBA!

Cum îşi analizează Ianis Hagi adversarii

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

S-a aflat cum îşi analizează Ianis Hagi adversarii. Fiul „Regelui” a dezvăluit că pune mare preţ pe acest aspect, şi înainte de meciuri, îşi face o analiză individuală a fiecărui jucător cu care urmează să se dueleze. Acesta a dezvăluit că a învăţat unele lucruri din NBA, deoarece este un mare fan al baschetului american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumtat, la începutului sezonului, de către Rangers la Alaves. Internaţionalul român a prins deja cinci meciuri la formaţia iberică, însă fără să marcheze vreun gol.

Cum îşi analizează Ianis Hagi adversarii

Ianis Hagi a dezvăluit că, în perioada în care a fost accidentat, a început să-şi analizeze în detaliu adversarii. Mijlocaşul a declarat că a învăţat acest fapt de la sportivii din NBA, care de asemenea pun mare preţ pe acest aspect.

Fiul „Regelui” a mărturisit că îşi analizează în detaliu viitorii adversari, ajungând chiar până la aspectele din vieţile lor personale.

„Acum am o țintă nouă! Analiza adversarului. În fotbal, facem analiză colectivă și analiză individuală împreună cu staff-ul, normal. Dar eu urmăresc foarte mult baschet, chiar și mai mult în perioada în care am fost accidentat, și am învățat o chestie tare interesantă de la sportivii din NBA.

Reclamă

Îmi fac acasă analiza individuală a adversarului, prin viziunea mea și a lor despre fotbal. Până la milimetru, comportament pe teren, chiar și ce face în viața de zi cu zi! La asta lucrez acum. Încerc să găsesc toate opțiunile pentru analiza adversarilor direcți”, a declarat Ianis Hagi, conform prosport.ro.

Ianis Hagi va avea ocazie să marcheze primul gol la Alaves în următoarea etapă de La Liga, atunci când echipa românului se va duela cu Betis, pe teren propriu. După acest meci, Hagi Jr. va reveni în România, pentru duelurile „tricolorilor” cu Belarus şi Andorra.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre unitatea din vestiarul echipei naţionale

Ianis Hagi a făcut dezvăluiri despre unitatea din vestiarul echipei naţionale şi a spus că unul din merite e al lui Edi Iordănescu. Mai mult, Ianis a vorbit şi despre chimia care există între generaţia U21 din 2019 şi cei mai vechi componenţi de la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu spun că amândouă s-au întâlnit acum în cel mai fericit mod posibil. Pe de-o parte, majoritatea celor din lot suntem nucleul de la EURO U21 din 2019. Ne cunoaștem toți de la 12-13 ani, de la loturile de juniori, din competiții, ne-a consolidat experiența aceea la EURO, am și crescut între timp. E clar că e un factor extrem de important. Uite, cu Dennis Man am fost coleg de cameră la selecțiile echipelor naționale când aveam 11 ani, puțini știu asta! Și ne cunoșteam din teren, ca adversari, din turnee, de pe la 10 ani!

Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive. A avut încredere în acest nucleu și ne-a oferit această încredere, nu doar că a avut-o. Iar conexiunea dintre nucleul U21, să-i spunem așa, și fotbaliștii cu experiență, e gestionată foarte de bine de el. Spre exemplu, eu joc împreună cu Stanciu deja de 5 ani la națională! Cu Alibec, nici nu mai zic, eram copilul lui de mingi când juca în Liga 1! Mister a simțit excelent și așa se explică„, a spus Ianis Hagi pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și