Închide meniul
VIDEO

Cupa Ligii Portugaliei | Estoril – Porto 3-1! Înfrângere dramatică pentru „dragoni”, cu două goluri încasate în prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 21:45

Reclamă
Cupa Ligii Portugaliei | Estoril – Porto 3-1! Înfrângere dramatică pentru „dragoni, cu două goluri încasate în prelungiri

Cupa Ligii Portugaliei | Estoril - Porto 3-1

Jucătorii de la FC Porto, după un gol / Profimediaimages

Cupa Ligii Portugaliei | Estoril – Porto 3-1, duelul din grupele competiţiei, a fost live video în AntenaPLAY. „Dragonii” au pierdut dramatic duelul, după ce au încasat două goluri în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porto se află în Grupa D din Cupa Ligii Portugaliei, alături de Estoril şi Leixoes, formaţie din ligile inferioare ale Portugaliei.

Cupa Ligii Portugaliei | Estoril – Porto 3-1

Final! Estoril – Porto 3-1! Înfrângere categorică pentru Porto, în etapa a doua a grupelor Cupei Ligii Portugaliei!

Min. 90+5: Estoril – Porto 3-1! Joao Carlos a marcat şi el din penalty! Dezastru pentru „dragoni” în prelungiri!

Min. 90+1: Estoril – Porto 2-1! Guitane a dat lovitura pe final şi şi-a dus echipa în avantaj!

Reclamă

Min. 34: Estoril – Porto 1-1! Pepe a reuşit să egaleze pentru „dragoni”, marcând cu un şut superb, din pasa lui Taremi!

Min. 22: Estoril – Porto 1-0! Cassiano a reuşit să deschidă scorul, cu un şut de la marginea careului.

Min. 1: A început meciul dintre Estoril şi Porto!

Reclamă 4 / 0/3

Porto va bifa în această seară primul meci din acest sezon, din Cupa Ligii Portugaliei. În prima etapă a competiţiei, „dragonii” nu au evoluat, evoluând doar Estoril şi Leixoes.

Porto vine după o victorie obţinută în campionat. „Dragonii” au câştigat duelul cu Famalicao categoric, scor 3-0. De cealaltă parte, Estoril a fost învinsă cu 1-3 de către Braga, în utlima etapă.

Estoril are trei puncte în grupa din Cupa Ligii Portugaliei, după victoria cu Leixoes din prima rundă, scor 2-1.

În campionat, cele două echipe s-au duelat la începutul lunii. Estoril a produs surpriza şi a învins pe terenul celor de la Porto la limită, cu scorul de 1-0.

În această săptămână, se va disputa un singur meci din grupele Cupei Ligii Portugaliei, cel dintre Estoril şi Porto. Pe 21, 22 şi 23 decembrie este programată ultima etapă, fiind programate patru dueluri.

Dramatism total în Benfica – Sporting 2-1! Patru centimetri au stabilit soarta marelui derby

Dramatism total în Benfica – Sporting 2-1! Marele derby din Liga Portugal nu a dezamăgit, Benfica revenind de la 0-1 în prelungirile partidei, în meciul transmis LIVE în AntenaPLAY.

Golurile celor de la Benfica au venit în minutele 90+4 şi 90+7, într-un final nebun de meci. Golul al doilea, al lui Tengstedt, fusese în primă fază anulat pentru o poziţie de offside, dar VAR a validat reuşita danezului, diferenţa dintre acesta şi fundaşul de la Sporting care ţinea linia offside-ului fiind de doar patru centimetri.

Reclamă

A fost nebunie totală în marele derby Benfica – Sporting 2-1. Golul care a decis soarta partidei, marcat de minutul 90+7 de Tengstedt a fost în primă fază anulat pentru offside. Decizia tuşierului a fost întoarsă de VAR, într-un mod cu adevărat dramatic. Diferenţa dintre Tengstedt şi St. Juste, fundaşul de la Sporting care ţinea linia offside-ului, fiind de numai patru centimetri.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45, prin Gyokeres, dar au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Inacio din minutul 51.

Benfica a căutat golul egalizator pe întreaga durată a reprizei secunde, acesta venind abia în al patrulea minut de prelungiri, când Joao Neves, tânărul de 19 ani al lui Benfica, a restabilit egalitatea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și