Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi! Laude din partea unei legende a fotbalului: „Mai sunt foarte puţini jucători ca el”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 20:07

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi! Laude din partea unei legende a fotbalului: „Mai sunt foarte puţini jucători ca el

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi are evoluţii din ce în ce mai bune în ultima vreme, iar Glasgow Rangers este aproape de a da marea lovitură cu el. Marile cluburi ale Europei îl vor pe fiul Regelui pe care scoţienii ar cere 20 de milioane de euro. AS Roma, echipă pregătită de Jose Mourinho, este gata să îl achiziţioneze în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi

Progresul pe care fotbalistul lui Rangers l-a făcut a fost remarcat și de Iosif Rotariu, fostul mare jucător român. Iosif Rotariu a vorbit la superlativ de Ianis Hagi, pe care îl consideră unul dintre fotbaliștii cei mai unicați ai lumii.

„La Ianis Hagi am observat o creștere substanțială în joc, treptat se convinge că deține un arsenal tehnic care-i permite să facă diferența în fiecare meci. În fotbalul mondial există de la puțini spre foarte puțini jucători care execută loviturile libere, cornerele sau șutează la poartă cu ambele picioare.

Pase cu ambele picioare dau mulți, e simplu, mai greu e să teleghidezi mingea unde-ți propui cu stângul sau cu dreptul, la fel de bine. Și pentru adversari, și pentru portari apare un soi de teamă când au în față un astfel de jucător. Ianis și-a ales drumul corect în carieră și sunt sigur că va lua cea mai bună decizie în viitor, în privința unui transfer”, a declarat Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Ianis Hagi, probleme cu accidentările

În acest sezon, cel în care a reușit recent un gol de senzaţie cu Germania, s-a confruntat atât cu accidentări, cât și cu contractarea coronavirusului. Din acest motiv, a lipsit în câteva meciuri pentru gruparea scoțiană, dar tot a reușit să bifeze câteva evoluții foarte bune.

Reclamă

Evoluția lui Hagi, dar și a celorlaltor colegi ai săi, a fost analizată atent de către publicația scoțiană Rangers Review, cu ajutorul unor statistici colectate de către Stats Bomb. Toți elevii lui Gerrard au primit câte o notă, iar românul a obținut al doilea cel mai mare punctaj (6,8), la egalitate cu extrema Scott Wright. Lider în echipa de pe Ibrox este portarul Robby McCrorie (7,5).

În cele 10 meciuri jucate pentru echipa sa în acest sezon, șeptarul lui Rangers a înregistrat, în medie, 2,57 șuturi spre poartă, 7,70 atingeri de minge în careu, 74% pase reușite, 1,60 faulturi obținute și 20% centrări ajunse la un coleg.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și