Închide meniul

Dan Petrescu a mai găsit un "monstru". "Celebra" Floriana îi dă fiori Bursucului. "Sunt 10 titulari străini şi un singur maltez. Problemele CFR-ului sunt enorme"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2020, 11:10

Dan Petrescu a mai găsit un "monstru". "Celebra" Floriana îi dă fiori Bursucului. "Sunt 10 titulari străini şi un singur maltez. Problemele CFR-ului sunt enorme"

Profimediaimages

Dan Petrescu se teme de Floriana

"Avem prea mulţi specialişti care nu înţeleg fotbalul. Nu au făcut nimic în viaţă şi îşi dau cu părerea. E o echipă foarte bună, noi nu mergem în Malta, părerea mea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mergem în America de Sud, pentru că sunt 10 titulari străini şi un singur maltez. Singurul titular maltez e fundaşul stânga de la echipa naţională. O să vedeţi mâine în teren 4 brazilieni, 3 argentinieni, 2 italieni şi un senegalez. 

O să vedem un teren sintetic care ne dezavantajează. Seamănă cu cel de la Chiajna, e un teren foarte rău, nu ca cel din Astana unde era foarte bun. Problemele CFR-ului sunt enorme. Avem cei trei mijlocaşi titulari care joacă mereu în cupele europene şi în campionat, Bordeianu (suspendat), Păun şi Djokovic nu şi-au revenit după problemele avute.

Dan Petrescu anunţă probleme mari în lotul CFR-ului pentru meciul cu Floriana

Tot mijlocul lipseşte, Omrani a făcut ruptură ieri la antrenament. În atac ne bazăm doar pe Rondon. Avem probleme mari de lot. Boli a plecat, dar s-a întors, nu prea s-a antrenat. Echipa a avut prea puţine zile de antrenament. Sincer să fiu, şansele sunt egale mâine. Cei din Malta sunt de 3 săptămâni în cantonament, îi ştiu pe de rost. Au jucat 3 meciuri amicale.

Au şanse mari dacă e un singur meci. Dacă era tur-retur, clar sansele noastre erau mai mari. Asa sunt sanse mici. Trebuie sa stam cu picioarele pe pamant pentru ca nu vad diferente mari. La meciul cu Malta micile detalii vor face diferenta", a spus Petrescu, la plecarea spre Malta. 

Reclamă

Partida dintre Floriana şi CFR Cluj, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, se va disputa miercuri, de la ora 22:00, în format LIVE SCORE pe antenasport.ro. 
 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și