Închide meniul

Dan Petrescu, înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Jeonbuk, eşec într-un meci cu două autogoluri

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 18:04

Reclamă
Dan Petrescu, înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Jeonbuk, eşec într-un meci cu două autogoluri

Dan Petrescu, victorie cu emoţii în Coreea de Sud

Dan Petrescu, la Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Dan Petrescu a suferit o înfrângere clară în a doua etapă de Liga Campionilor Asiei. Trupa antrenorului român, Jeonbuk, a cedat în confruntarea cu Bangkok, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk se află în Grupa F, din Liga Campionilor Asiei. Formaţia pregătită de Dan Petrescu împarte grupa cu Bangkok, Lion City şi Kitchee.

Dan Petrescu, înfrângere în Liga Campionilor Asiei

Jeonbuk a reuşit să deschidă scorul în duelul cu Bangkok, din deplasare, graţie unui autogol. Limwannasthian a înscris în propria poartă, iar trupa lui Petrescu a preluat conducerea pe tabela de marcaj, din minutul 19.

În minutul 26, Bangkok a reuşit să egaleze prin Poomchantuek, iar scorul la pauză era de 1-1. În minutul 56, a avut lo un alt autogol. De data aceasta însă, în defavoarea lui Dan Petrescu, după ce jucătorul său a înscris în propria poartă.

Bangkok a reuşit să facă 3-1 în minutul 82, după golul lui Willen. Jeonbuk a redus din diferenţă în minutul 88, însă a fost prea târziu pentru a mai forţa egalarea.

Reclamă

După primele două etape din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk este pe locul doi în grupă, cu trei puncte, obţinute după victorie cu Kitchee, din prima etapă. Lider este Bangkok, cu maximum de puncte.

Dan Petrescu traversează o perioadă modestă în Coreea de Sud. Echipa românului a înregistrat doar trei victorii, în ultimele 11 partide.

Dan Petrescu, reacţie categorică după succesul din prima etapă din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei. În ciuda faptului că Jeonbuk a învins-o pe Kitchee, după cinci meciuri fără victorie, „Bursucul” s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă.

Reclamă 4 / 0/3

„Liga Campionilor Asiei este o competiție grea. Am condus jocul și am marcat primul gol. Am primit un gol egalizator, dar am marcat rapid și am trecut la conducere. A fost un meci care m-a eliberat de povara pe care o simțeam. A fost un rezultat bun având în vedere moralul echipei. Sper să văd aceeași atitudine și în meciul următor.

Am spus deja asta de mai multe ori. Pierderea a cinci jucători titulari nu reprezintă ceva ușor în lumea fotbalului. Și unor echipe ca Manchester City și Barcelona le-ar fi greu să acopere absența a cinci titulari. E dificil să găsești o soluție într-un calendar atât de încărcat.

Încercăm să depășim asta, dar nu este o sarcină ușoară. Programul meciurilor continuă. Când am preluat prima dată funcția, îl avem pe Cho Gue-sung. În zilele noastre, este dificil să aduci un jucător ca Cho Gue-sung”, a declarat Dan Petrescu, în presa din Coreea de Sud.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și