Închide meniul

Dan Petrescu își joacă viitorul pe banca lui Jeonbuk! Când se va decide totul: „Poziția lui e pusă în pericol!”

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 11:11

Reclamă
Dan Petrescu își joacă viitorul pe banca lui Jeonbuk! Când se va decide totul: Poziția lui e pusă în pericol!”

Dan Petrescu își joacă viitorul pe banca lui Jeonbuk

Dan Petrescu, în timpul unui meci la Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Dan Petrescu își joacă viitorul pe banca lui Jeonbuk. Următorul duel al echipei sud-coreene va decide dacă antrenorul român va continua sau nu pe banca echipei pe care o antrenează din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a ajuns la retrogradare în Coreea de Sud, având o serie dezastruoasă de rezultate. Trupa lui Dan Petrescu nu a mai câștigat din luna februarie.

Dan Petrescu își joacă viitorul pe banca lui Jeonbuk

Presa din Coreea de Sud a făcut anunțul despre viitorul lui Dan Petrescu. Jurnaliștii notează faptul că duelul din etapa următoare va fi decisiv pentru antrenorul român, dacă acesta va mai continua sau nu pe banca echipei.

Jeonbuk se va duela cu Gangwon, pe teren propriu, în etapa a 6-a a campionatului. Partida se va disputa duminică, de la ora 06:00, iar formația lui Dan Petrescu forțează prima victorie a sezonului.

Sud-coreenii au mai transmis că Jeonbuk suferă pe plan ofensiv, subliniind faptul că trupa antrenată de Dan Petrescu a reușit să puncteze doar din faze fixe sau centrări.

Reclamă

„Chiar dacă la un moment dat, Jeonbuk era echipa cu cea mai bună ofensivă din campionat, acum suferă la capitolul golurilor marcate. Nu au reușit să înscrie nici măcar un gol pe meci. Au marcat doar la faze fixe și centrări.

Din acest motiv, poziția lui Dan Petrescu, cel care a fost adus la echipă de directorul sportiv Park Ji-sung, este pusă în pericol. Meciul de duminică cu Gangwon este așteptat să fie duelul care va determina revenirea sau căderea lui Jeonbuk”, au transmis sud-coreenii de la MBN, citați de sport.ro.

Jeonbuk este pe ultimul loc în campionatul din Coreea de Sud, cu doar trei puncte, obținute după cinci meciuri. Formația lui Dan Petrescu a fost eliminată și din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk. Situația românului în Coreea de Sud este tot mai complicată, având în vedere că Jeonbuk a ajuns pe ultimul loc în campionat.

După ultimul meci pierdut de Jeonbuk, 0-2 cu Jeju, Dan Petrescu și-a prezentat scuzele față de fanii echipei sale. De asemenea, românul a spus că îi este rușine deoarece nu reușește să își facă echipa să joace un fotbal mai calitativ.

Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.

Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și