Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine. Reacţie fabuloasă, pe bancă, în timpul meciului Jeonbuk – Suwon 1-0

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2023, 17:43

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine. Reacţie fabuloasă, pe bancă, în timpul meciului Jeonbuk – Suwon 1-0

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine

Dan Petrescu, în timpul meciului Jeonbuk - Suwon / Captură Twitter

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine! Jeonbuk, echipa antrenată de român, s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Suwon şi a ajuns la şase victorii consecutive pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La echipa antrenată de Dan Petrescu a jucat şi Nana Boateng, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, care a fost titular în victoria cu Suwon din etapa cu numărul 23 a campionatului din Coreea de Sud.

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine. Reacţie fabuloasă, pe bancă, în timpul meciului Jeonbuk – Suwon 1-0

Dan Petrescu trăieşte la intensitate maximă fiecare meci al echipelor pe care le antrenează. În timpul victoriei cu Suwon, camerele TV l-au surprins pe Dan Petrescu în momentul în care echipa sa a ratat o ocazie importantă.

Antrenorul celor de la Jeonbuk şi-a pus mâinile în cap, după care s-a pus în genunchi.

Nu este pentru prima oară când Dan Petrescu are astfel de reacţii pe marginea terenului. Antrenorul român a obişnuit prin modul în care se exteriorizează în timpul partidelor.

Reclamă

Dan Petrescu, după Jeonbuk – Suwon 1-0: „A fost cel mai dificil meci al sezonului”

La finalul partidei cu Suwon, câştigată de echipa sa cu 1-0, Dan Petrescu a declarat că meciul cu Suwon a fost cel mai greu din acest sezon.

„A fost un meci dificil, am avut puţin timp la dispoziţie. A fost dificil să jucăm cu Suwon FC, după ce ei au pierdut la scor (n.r. Seoul a învins Suwon cu 7-2 etapa trecută). A fost cel mai dificil meci al sezonului”, a declarat Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a apreciat şi debutul lui Nana Boateng, cel care a evoluat 60 de minute pentru Jeonbuk, dar s-a plâns şi de faptul că alte echipe au mai mulţi jucători la dispoziţie:

„Alte echipe schimbă 7 sau 8 jucători, dar Jeonbuk poate schimba doar 3 sau 4. E păcat. Sunt probleme cu accidentările, nu putem face multe schimbări. Va fi mai bine când vom rezolva aceste lucruri”, a spus Dan Petrescu, care a fost întrebat şi de reacţia sa la ratarea lui Gustavo: „(n.r. râzând) Nu ştiu ce făceam acolo”.

Imagini unice cu Dan Petrescu

Imagini unice cu Dan Petrescu. „Bursucul” a ţinut un discurs în vestiarul trupei sale, Jeonbuk Hyundai, şi a fost aplaudat la scenă deschisă. Jucătorii sud-coreenei au fost impresionaţi de indicaţiile oferite de tehnicianul român.

Dan Petrescu le-a oferit indicaţii jucătorilor săi, înaintea meciului de săptămâna trecută cu Daejenon. Tehnicianul român i-a încurajat pe fotbaliştii asiatici, mărturisind că are încredere în abilităţile lor. Discursul „Bursucului” a fost extrem de apreciat de jucătorii sud-coreeni, care l-au aplaudat la final.

„Când vedeţi mingea între linii, alergaţi înapoi. Când atacaţi, trebuie să aveţi entuziasm şi determinare. Nu renunţaţi! Atacaţi mingea!

Sunteţ jucători foarte buni. Avem o echipă care poate câştiga. Suntem împreună. Victoria aduce o altă victorie!”, se arată în discursul purtat de Dan Petrescu, în vestiarul echipei sale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și