Închide meniul

Dat afară de Gigi Becali, Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic. Echipa cu care este pe punctul de a semna

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2022, 15:14

Dat afară de Gigi Becali, Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic. Echipa cu care este pe punctul de a semna

Dat afară de Gigi Becali, Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic

Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Ivan Mamut, gol fabulos cu călcâiul / Captură Orange Sport

Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic, la mai bine de patru luni după ce a plecat de la FCSB. Atacantul de 25 de ani, dat afară de Gigi Becali, și-a găsit în sfârșit echipă. Este aproape de a semnat cu Terengganu FC din Malaezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poate să facă nici măcar o preluare„, l-a criticat patronul lui FCSB pe jucătorul croat. Mamut a jucat numai 13 meciuri în tricoul roș-albaștrilor și a înscris un gol.

Ivan Mamut va juca într-un campionat exotic

Mamut pare să fi scăpat, în cele din urmă, de probleme. Jurnaliștii de la hmetro.com.my anunță că fostul jucător al vicecampioanei României va urma să semneze contractul cu Terengganu în primele zile din 2023.

Mamut, pe radarul lui TFC. Atacantul de origine croată, Ivan Mamut, se află pe radarul lui Terengganu FC din Malaezia. Potrivit unor surse, jucătorul de 25 de ani care care a jucat la FCSB va fi prezentat la începutul anului viitor. Jucătorul de 1.92 metri înălțime va face pereche cu atacantul thailandez Adisak Kraisorn, care a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

Dacă nu apar probleme, jucătorul este așteptat să fie prezentat de Terengganu la începutul sezonului următor. Mamut și-a început cariera la Hajduk Split, în Croația”, anunță sursa citată.

Reclamă

După debutul la FCSB, Gigi Becali l-a comparat pe Ivan Mamut cu Karim Benzema. S-a răzgândit după numai câteva meciuri și l-a scos din echipă. În cele din urmă, l-a obligat pe croat să își rezilieze contractul.

Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9”, a declarat Mihai Stoica.

Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor cât și clubului. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să joc la un club atât de mare. Mult noroc!”, a fost mesajul lui Mamut după ce s-a oficializat despărțirea.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „L-am luat pe Mamut ca să îi dau ţeapă lui Rotaru!”

Gigi Becali a anunțat în ce context l-a transferat pe Ivan Mamut la echipa lui.

Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru. Dugandzic se bate acolo. Nu pot lua un atacant când nu ştiu dacă sunt în retragere. Depinde de calificarea în grupele Conference League.

Să îi dau eu banii mei lui Coman, 20.000 de euro pe lună, să dea pasă la portar. Dai călcâie, lasă călcâiele, asta e neputinţa. Ăsta e adevărul, atunci asta e. Dacă e ăsta adevărul, eu mă retrag. Nu las pe nimeni să comande pe banii mei. Dacă asta e atmosfera, plec să vină alţii. Şi pierd şi eu ca Borcea. Cum să comande cineva pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali după eșecul cu Rapid, din turul de campionat.

Recomandări
  • Ivan Mamut și-a găsit echipă, după patru luni de căutări
  • Cu cine va semna fostul atacant de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și