Închide meniul

Ivan Mamut a plecat de la FCSB! Mesajul atacantului pentru fani

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 15:55

Reclamă
Ivan Mamut a plecat de la FCSB! Mesajul atacantului pentru fani

Ivan Mamut a plecat de la FCSB!

Ivan Mamut a plecat de la FCSB! / Hepta

Ivan Mamut a plecat de la FCSB. Atacantul venit de la Universitatea Craiova şi-a luat adio de la fani. Despărţirea fusese anunţată la începutul lunii chiar de Gigi Becali şi Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor, cât și clubului. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să joc la un club atât de mare. Mult noroc!”, a scris Mamut, pe contul de Instagram.

Ivan Mamut a plecat de la FCSB

Cotat la 200.000 de euro, Ivan Mamut a bifat 13 apariţii în tricoul FCSB, reuşind să înscrie un singur gol. Acesta a decis derby-ul cu Universitatea Craiova din sezonul trecut.

Totuşi, după transferurile lui David Miculescu şi Bogdan Rusu, Mamut nu mai are loc la FCSB. Astfel, Gigi Becali a decis să se despartă de fotbalistul croat.

„Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „L-am luat pe Mamut ca să îi dau ţeapă lui Rotaru!”

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid, scor 0-2. Patronul roş-albaştrilor putea să îl transfere pe croat în perioada în care acesta evolua la FC Botoşani.

În schimb, patronul FCSB l-a adus pe Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova. „Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru. Dugandzic se bate acolo. Nu pot lua un atacant când nu ştiu dacă sunt în retragere. Depinde de calificarea în grupele Conference League.

Să îi dau eu banii mei lui Coman, 20.000 de euro pe lună, să dea pasă la portar. Dai călcâie, lasă călcâiele, asta e neputinţa. Ăsta e adevărul, atunci asta e. Dacă e ăsta adevărul, eu mă retrag. Nu las pe nimeni să comande pe banii mei. Dacă asta e atmosfera, plec să vină alţii. Şi pierd şi eu ca Borcea. Cum să comande cineva pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și