Închide meniul

David de Gea, aproape de o nouă echipă la 4 luni de la despărțirea de Manchester United. Unde ar putea ajunge

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 18:35

David de Gea, aproape de o nouă echipă la 4 luni de la despărțirea de Manchester United. Unde ar putea ajunge

David de Gea, aproape de o nouă echipă la 4 luni de la despărțirea de Manchester United

David de Gea / Profimedia

David de Gea este aproape de o nouă echipă, la 4 luni de la despărțirea de Manchester United. Îl luna iulie, portarul spaniol ajuns la 33 de ani a fost lăsat să plece liber de contract din lotul lui Erik ten Hag. Totuși, de la acel moment, acesta nu și-a găsit niciun angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri conform cărora David de Gea ar fi putut ajunge la formații importante. Ar fi fost vorba despre Real Madrid, după accidentarea lui Courtois, de Inter Miami sau chiar și de Manchester United, având în vedere evoluțiile modeste ale lui Onana.

David de Gea, aproape de o nouă echipă la 4 luni de la despărțirea de Manchester United. Este dorit de Steven Gerrard în Arabia Saudită

Potrivit informațiilor oferite de publicația italiană TuttoMercatoWeb, portarul care este liber de contract ar fi aproape să semneze cu o formație din Arabia Saudită. Este vorba despre Al-Ettifaq, care este pregătită de Steven Gerard.

Această mutare ar urma să se materializeze în perioada de trasnferuri din această iarnă, iar cel mai scump jucător din lista celor liberi de contract ar putea să ajungă la un nou club. În momentul de față, David de Gea este cotat la suma de 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Totuși, rămâne de văzut dacă acesta se va înțelege cu oficialii saudiți, având în vedere faptul că a anunțat că dorește să rămână în Europa.

Reclamă

David de Gea ar putea deveni patronul lui Florin Andone în Spania!

David de Gea ar putea deveni patronul echipei lui Florin Andone! Fostul portar al lui Manchester United, în prezent fără contract, ar putea prelua Eldense, clubul la care evoluează atacantul român.

Potrivit marca.com, care citează Onda Cero, David de Gea (33 de ani) s-a întâlnit cu patronul lui Eldense, Pascual Perez, care se pregăteşte să părăsească şefia clubului.

Eldense este pe locul 11 în a doua ligă din Spania, iar Pascual Perez îşi doreşte să coopteze un grup de investitori pentru ca echipa să îşi continue parcursul fulminant.

Reclamă 4 / 0/3

Perez a dus-o în ultimele trei sezoane pe Eldense din Liga a 5-a până în a doua ligă spaniolă. Recent, acesta şi-a anunţat, într-un comunicat, decizia de a se retrage de la conducerea clubului.

„Pascual Perez va părăsi președinția clubului său natal după ce a dus clubul în fotbalul profesionist, un obiectiv care nu a fost atins de 60 de ani.

Perez asigură că, înainte de a părăsi președinția, va face tot posibilul pentru ca cel mai vechi club din provincia Alicante să fie pe mâini bune, pentru ca proiectul ambițios pe care el l-a început în urmă cu trei sezoane să continue”, se arată într-un comunicat emis de Eldense.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și