Închide meniul

David Moyes, tactică sinucigaşă! Cum l-a făcut pe David de Gea să fie erou în West Ham – Manchester United 1-2. Meci nebun în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2021, 18:30

David Moyes, tactică sinucigaşă! Cum l-a făcut pe David de Gea să fie erou în West Ham – Manchester United 1-2. Meci nebun în Premier League

10. David de Gea, portarul lui Manchester United

Profimediaimages

În minutul 90+3, londonezii au primit penalty după un henţ în careu făcut de Luke Shaw. Arbitrul Martin Atkinson a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a arătat punctul cu var. A fost momentul în care antrenorul lui West Ham a luat o decizie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Moyes, tactică sinucigaşă în West Ham – Manchester United 1-2

David Moyes a decis să îl trimită pe teren pe Mark Noble în locul lui Jarrod Bowen. Mijlocaşul care nu a mai înscris niciun gol din luna ianuarie a anului trecut a fost ales să execute penalty-ul.

Noble a luat imediat mingea şi s-a dus la punctul de la 11 metri. Veteranul de 34 de ani a trimis în stânga lui De Gea, dar portarul spaniol a intervenit salvator.

A fost momentul de glorie al goalkeeper-ului de la United, care a încheiat o serie neagră. Din aprilie 2016 nu mai apărase vreun penalty. A primit 40 de goluri, în această perioadă, de la punctul cu var. Romelu Lukaku a fost ultimul jucător care nu reuşise să îi înscrie.

Reclamă

Cristiano Ronaldo e de neoprit după revenirea la Manchester United

Cristiano Ronaldo este o maşinărie de goluri! După revenirea la Manchester United, superstarul portughez a marcat în fiecare meci în care a jucat.

La debutul cu Newcastle a reuşit o „dublă” de senzaţie, în înfrângerea cu Young Boys, 1-2, a reuşit unicul gol al meciului, iar în partida cu West Ham a restabilit egalitatea la cinci minute după ce echipa sa a fost condusă. Astfel, CR7 a ajuns la 4 goluri în doar 3 meciuri. A avut nevoie de 195 de minute pentru a scrie o nouă pagină de istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano a ajuns la golul 789 al carierei. Lusitanul mai are nevoie de doar 11 reuşite pentru a deveni primul jucător din istoria fotbalului care marchează 800 de goluri în carieră.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și