Închide meniul
VIDEO

Dayro Moreno, gol de senzaţie! Fostul atacant al FCSB-ului face spectacol şi la 37 de ani. Recordurile pe care le poate spulbera

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 11:21

Reclamă
Dayro Moreno, gol de senzaţie! Fostul atacant al FCSB-ului face spectacol şi la 37 de ani. Recordurile pe care le poate spulbera

Dayro Moreno, gol de senzaţie! Fostul atacant al lui FCSB face spectacol şi la 37 de ani

Dayro Moreno, în tricoul lui Once Caldas / Profimediaimages

Dayro Moreno a înscris un gol de senzaţie în campionatul din Columbia. Fostul atacant al FCSB-ului încântă şi la vârsta de 37 de ani. Ajuns în ţara natală, acesta face show pentru Once Cladas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moreno, jucătorul care a îmbrăcat tricoul echipei lui Gigi Becali între 2008 şi 2010, este într-o formă de zile mari. Tocmai a ajutat-o pe Once Caldas să smulgă un punct cu Boyaca Chico.

Dayro Moreno, gol de senzaţie în Columbia

Dayro Moreno a înscris golul de 1-1 în minutul 79. A reuşit o execuţie spectaculoasă, după o lovitură liberă. A trimis mingea cu exteriorul, din marginea careului, în vinclul porţii adverse. S-a bucurat la maximum alături de coechipierii săi.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI DAYRO MORENO!

Atacantul care va împlini 38 de ani în luna septembrie a ajuns la 6 goluri stagionale. Dacă îşi va amâna retragerea, ar putea deveni cel mai bun marcator din istoria campionatului Columbiei. Jurnaliştii cotidianului La Patria anunţă că Moreno are 203 reuşite în total. Lider în topul golgheterilor all-time este Sergio Galvan Rey, cu 224 de goluri!

Reclamă

Mai este un record pe care îşi doreşte să îl spulbere Dayro. Poate deveni cel mai bun marcator columbian în toate competiţiile. 34 de goluri îi lipsesc pentru a-l depăşi pe Victor Aristizabal (346 de goluri).

Dayro Moreno s-a întors în luna ianuarie la Once Caldas, echipa care l-a vândut la FCSB în 2008 pentru 1.75 de milioane de euro. Şapte goluri a înscris vârful columbian pentru roş-albaştri, în Liga 1. S-a întors la Once Caldas în 2010 şi a marcat de 20 de ori, în primul sezon. Fusese răscumpărat cu 600.000 de euro.

Anul trecut, Moreno a jucat pentru Atletico Bucaramanga şi şi-a trecut în cont 22 de goluri în 42 de apariţii. Are în prezent o cotă de piaţă de 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dayro Moreno, implicat într-un accident rutier în 2020

Moreno a trecut printr-un şoc în urmă cu trei ani. Se afla într-un vehicul, moment în care șoferul a intrat într-o motocicletă ce mergea regulamentar. Poliția a ajuns la fața locului și a confiscat băuturi alcoolice, care se aflau în bordul mașinii. Alături de Moreno mai erau și alți doi oameni.

Evenimentul neplăcut a avut loc în sudul capitalei din Cordoba, într-o intersecție dintre străzile Armada Argentina și Esquel. Impactul nu a fost unul serios, mai rău fiind afectată femeia ce conducea motocicleta. Poliţiştii au efectuat cercetări. De asemenea, Moreno și prietenii sunt acuzați de nerespectare a regulilor de carantină impuse de autoritățile din Argentina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și