Închide meniul
VIDEO

„De asta se numește orașul vântului” A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 9:47

„De asta se numește orașul vântului A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!

A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!

Acosta a marcat de la jumătatea terenului, în Chicago Fire - Montreal / Captură Major League Soccer

A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9. Meciul nebun din MLS dintre Chicago Fire şi Montreal s-a încheiat cu un gol uluitor. Acosta a a adus victoria pentru gazde în minutul 90+9 cu o execuţie incredibilă. Pentru că partida a avut loc în „oraşul vântului”, aşa cum este cunoscut Chicago, Acosta a avut parte de un ajutor nesperat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Chicago Fire a reuşit să înscrie din propria jumătate de teren. Pentru că mai erau doar câteva secunde din partidă, jucătorii gazdelor au forţat victoria, iar Acosta a degajat balonul, pentru a muta faza aproape de careul celor de la Montreal.

„De asta se numește orașul vântului” A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!

Condiţiile meteo au fost însă de partea celor de la Chicago. Balonul degajat de Acosta a fost purtat de vânt, iar traiectoria l-a păcălit pe portarul Sirois. Potrivit jurnalistului Andrew Wiebe, viteza vântului a fost una impresionantă, cu rafale de 74 km/h.

„De asta se numeşte oraşul vântului”, a fost reacţia contului oficial de Twitter al Major Soccer League.

Reclamă

Chicago Fire a obţinut astfel victoria la capătul unui meci nebun. Montreal conducea cu 2-0 încă din minutul 12, după ce Coccaro a marcat de două ori din penalty. Gazdele au redus din diferenţă chiar înainte de pauză, în minutul 45+8, prin Haile-Selassie.

În minutul 70, Yankov ducea scorul la 3-1 pentru Montreal. Canadienii păreau că se îndreaptă către victorie, dar eliminarea lui Edwards din minutul 82 a fost decisivă. Două minute mai târziu, Gutierrez a marcat din penalty, iar Chicago a alergat după golul egalizator. În minutul 90+5, Cuypers a restabilit egalitatea, pentru ca reuşita incredibilă a lui Acosta să fie înscrisă în minutul 90+9.

Aceasta a fost prima victorie pentru Chicago Fire în acest sezon, în timp ce Montreal a suferit prima înfrângere. Formaţia din „oraşul vântului” a urcat pe 9 în Conferinţa de Est, cu 4 puncte, după primele 4 etape, în timp ce Montreal se află pe locul 3 în aceeaşi conferinţă, cu 7 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid

Arda Guler a fost aproape de un euro-gol pentru Real Madrid în meciul din deplasare cu Osasuna, din etapa a 29-a din La Liga. „Messi al Turciei”, aşa cum este poreclit mijlocaşul ofensiv de 19 ani, şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului.

Arda Guler a fost aproape de un euro-gol pentru Real Madrid în meciul din deplasare cu Osasuna, din etapa a 29-a din La Liga. „Messi al Turciei”, aşa cum este poreclit mijlocaşul ofensiv de 19 ani, şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului.

În minutul 90+3, Arda Guler l-a văzut pe portarul advers ieşit şi nu a stat pe gânduri. A şutat de la mijlocul terenului, iar mingea a căzut pe bară. Putea duce scorul la 5-2 cu un gol memorabil.

”Este un gol pentru noi, nu contează că nu a intrat în poartă. Se simte de parcă a marcat, puțini jucători încearcă asemenea șut. Am văzut foarte puțini fotbaliști cu așa multă încredere la vârsta de doar 19 ani”, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și