Închide meniul

Manchester City – Chelsea | Kevin De Bruyne, scos din meci de Antonio Rudiger! Germanul a primit doar un cartonaş galben

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 23:33 / Actualizat: 30 mai 2021, 1:00

Reclamă
Manchester City – Chelsea | Kevin De Bruyne, scos din meci de Antonio Rudiger! Germanul a primit doar un cartonaş galben

Profimedia

Manchester City - Chelsea | Kevin De Bruyne, scos din meci de Antonio Rüdiger

Kevin De Bruyne a fost scos din meci de Antonio Rüdiger, în debutul părţii secunde a finalei Champions League dintre Manchester City şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City – Chelsea | Kevin De Bruyne, scos din meci de Antonio Rüdiger

Fundaşul german s-a pus în calea lui De Bruyne. Ciocnirea a fost violentă. Belgianul s-a lovit cu faţa de umărul lui Rudiger, care nu a încercat deloc să evite contactul.

Căpitanul lui City a rămas întins pe gazon şi a primit îngrijiri medicale pentru mai multe minute. În cele din urmă, el a fost înlocuit cu Gabriel Jesus, după fix o oră de joc.

De Bruyne a izbucnit în lacrimi în momentul în care a părăsit terenul.

Reclamă
Reclamă 4

De Bruye a fost comoţionat şi avea ochiul stâng vânăt. El a plecat la vestiare cu ajutorul unui membru al staff-ului, după ce a încercat să rămână pe bancă până la finalul meciului.

Thiago Silva s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi

Şi Thiago Silva a fost nevoit să iasă din finala Champions League. El a cerut să fie înlocuit cu scurt timp înainte de pauză, după ce a acuzat dureri în zona inghinală.

Reclamă

Silva spera să-şi ia revanşa pentru finala pierdută sezonul trecut, când juca la PSG. Sud-americanul este al 5-lea jucător care evoluează în finale consecutive de Champions League cu echipe diferite. Marcel Desailly, Paulo Sousa, Samuel Eto’o şi Alvaro Morata sunt ceilalţi 4.

Chelsea, prima finală după 9 ani

Chelsea este echipa care l-a oprit pe Guardiola, în 2012, din drumul către a doua finală consecutivă. Londonezii eliminau Barcelona în semifinale, cu 3-2 la general. În acel sezon, Chelsea avea să câștige dramatic finala cu Bayern Munchen, la penalty-uri.

9 ani mai târziu, Chelsea este din nou în ultimul act. De altfel, suporterii londonezi trăiesc un deja-vu. În acel an 2012, Chelsea a schimbat 2 antrenori, Villas-Boas și Di Matteo. Acum, Chelsea este la al doilea manager din acest sezon, Thomas Tuchel, după ce Lampard a fost demis.

În drumul spre finală, Chelsea a trecut de Atletico Madrid în „optimi”, de FC Porto în „sferturi” și de Real Madrid în semifinale. Chelsea este la a treia finală Champions League din istoria clubului. În afara succesului din 2012, londonezii au pierdut în 2008 în fața lui Manchester United.

Guardiola, prima finală după 10 ani

Guardiola a semnat cu Manchester City în 2016 și, până acum, nu a trecut niciodată de faza „sferturilor” în Champions League. De altfel, cea mai bună performanță din istoria lui City în această competiție a fost semifinala din 2016, când pierdea cu Real Madrid.

„Cetățenii” au avut însă un sezon de vis. City și-a recucerit coroana în Premier League și țintește acum marele premiu. Clubul de pe Etihad se luptă cu istoria. În ultimii 20 de ani, nicio echipă care a ajuns în premieră în finala Champions League nu a reușit să pună mâna pe trofeu.

În drumul spre finală, Manchester City a trecut în „optimi” de Monchengladbach, în „sferturi” de Dortmund, iar în semifinale de PSG.

În ceea ce-l privește pe Guardiola, antrenorul catalan este la a treia finală Champions League din carieră și prima după 10 ani. Ultima dată când ajungea în ultimul act, Guardiola îl zdrobea pe Sir Alex Ferguson, Barcelona – Manchester United 3-1.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și