Închide meniul

„De ce nu ai adus niciun jucător român?”. Laurenţiu Reghecampf, pus în dificultate la conferinţa de presă a lui Neftchi Baku

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 11:26

„De ce nu ai adus niciun jucător român?. Laurenţiu Reghecampf, pus în dificultate la conferinţa de presă a lui Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, pus în dificultate la conferinţa de presă a lui Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a fost pus în dificultate la conferinţa de presă a lui Neftchi Baku de după remiza cu Gabala, scor 0-0, din etapa a 22-a a campionatului din Azerbaidjan. „Reghe” a avut un dialog „aprins” cu un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost întrebat de ce nu a transferat niciun jucător român în cele 8 luni de mandat. Reacţie lui Reghecampf a fost vehementă.

Laurenţiu Reghecampf, pus în dificultate la conferinţa de presă

Potrivit sport.ro, Laurenţiu Reghecampf a venit cu explicaţii şi a ţinut să pună punct speculaţiile.

Jurnalist: „Alți antrenori din România au adus jucători români buni la echipele lor, însă de când ai venit aici nu am văzut niciunul. Care e motivul?”

Laurenţiu Reghecampf: „Eu nu sunt aici să aduc jucători, ci să antrenez echipa. Avem o echipă de scouting, avem oameni care lucreză în această direcție. Dacă mi se prezintă un jucător român și este bun, de ce nu?”

Reclamă

Jurnalist: „Nu ai dreptul să alegi jucătorii?”

Laurenţiu Reghecampf: „Nu, nu, nu! Nu m-ai înțeles. Eu aleg jucătorii împreună cu echipa de scouting.”

Jurnalist: „Și atunci de ce nu ați adus niciun român?”

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf: „Pentru că nu avem niciun fotbalist român disponibil.”

Neftchi a făcut un nou pas greşit şi este ieşit din cursa pentru titlu. Echipa lui Reghecampf are 45 de puncte, cu 12 mai puţin decât Qarabag. Liderul are şi un meci în minus. Ocupanta locului secund, Sabah, se poate distanţa la 10 puncte în cazul în care câştigă derby-ul cu Qarabag.

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie a lui Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ. După victoria cu Zira a mărturisit că speră să se claseze pe locul secund, chiar dacă diferenţa este semnificativă.

Sunt foarte mulțumit de rezultat. Mă bucur că ni s-au alăturat jucătorii care au avut probleme minore. Sunt mulțumit și de jocul celor care au venit recent. Știm că trebuie să fim mai buni în meciuri. Am avut multe accidentări în cantonament și nu am avut ocazia să ne pregătim împreună cu toată echipa.

Cele trei puncte castigate astăzi sunt foarte importante. Zira este la 10 puncte în urma noastră. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele jocuri.

(n.r. dacă speră la locul doi la finalul campionatului) Mă vei crede dacă spun da? Ca peste tot în lume, aici este la fel, nu voi comenta ce spun sau scriu fanii. Fanii sunt fericiți atunci când câștigăm și triști când pierdem. Vom face tot posibilul. Vom vedea cum va fi până la urmă„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de sportinfo.az.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și