Închide meniul

De ce ți-e frică nu scapi! Coșmar fără sfârșit pentru Adrian Petre. Ce a pățit atacantul în Italia

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 octombrie 2020, 15:54

De ce ți-e frică nu scapi! Coșmar fără sfârșit pentru Adrian Petre. Ce a pățit atacantul în Italia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Petre a semnat cu Cosenza

Adrian Petre a pățit același lucru și la Cosenza. Titular în meciul cu Cittadella în runda a 3-a din Serie B, Petre a fost schimbat la pauză și în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosenza a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Cittadella, rezultat înregistrat încă din minutul 18, și a acumulat doar trei puncte din trei runde.

Adrian Petre a plecat de la FCSB

FCSB va primi 50.000 de euro pentru împrumutul pe un an al atacantului, iar în cazul în care vor decide să-l păstreze, italienii vor fi nevoiți să mai achite încă 250.000 de euro.

Vine din patria lui Gheorghe Hagi și Mutu, are dinamită în șut. Ar putea fi o completare în ofensiva noastră”, notau cei de la cosenzachannel.it, când atacantul a fost prezentat la Cosenza. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și