Închide meniul

Debutul lui Lionel Messi în MLS mai poate aştepta! Anunţul făcut de Gerardo Martino

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 10:32

Debutul lui Lionel Messi în MLS mai poate aştepta! Anunţul făcut de Gerardo Martino

Debutul lui Lionel Messi în MLS mai poate aştepta

Lionel Messi, în Cincinnati - Inter Miami / Profimedia

Debutul lui Lionel Messi în MLS mai poate aştepta! Starul argentinian a câştigat deja primul său trofeu alături de Inter Miami, Cupa Ligii, şi este foarte aproape de a cuceri US Open Cup, după ce formaţia din Florida s-a calificat în ultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi nu apucat să îşi facă debutul în MLS graţie parcursului bun al echipei din cele două cupe. La noapte, Inter Miami va juca în MLS pe terenul celor de la New York Red Bulls, dar prezenţa lui Messi se află sub semnul întrebării.

Debutul lui Lionel Messi în MLS mai poate aştepta! Anunţul făcut de Gerardo Martino

Lionel Messi a evoluat deja în opt partide pentru Inter Miami şi a reuşit să înscrie 10 goluri. Impactul argentinianului a fost imediat în echipa pregătită de Gerardo Martino, dar antrenorul lui Inter Miami vrea să aibă grijă de starul său.

La ultimul meci, cel din semifinalele US Open Cup cu Cincinnati, Inter Miami a obţinut calificarea la loviturile de departajare, iar Messi a jucat în toate cele 120 de minute. De asemenea, în ultimele şase partide, argentinianul a fost integralist.

Gerardo Martino a vorbit despre situaţia lui Messi înaintea meciului de la New York şi a declarat că ia în calcul să îl lase pe acesta să se odihnească, nedorind să rişte o accidentare provocată de numărul ridicat de meciuri din ultima perioadă.

Reclamă

„Vom analiza situaţia după antrenamentul din această seară (n.r. noaptea trecută). E inevitabil ca la un moment dat să nu îl avem în echipă.

Înţeleg aşteptările oamenilor care vor să îl vadă, nimeni nu poate asta, dar eu nu pot lua decizii în funcţie de asta, deoarece aş risca să fac astfel de lucruri”, a declarat Gerardo Martino, potrivit goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Miami se află pe ultimul loc în Conferinţa de Est

În cazul în care Messi nu va juca în meciul cu New York Red Bull, starul brazilian îşi poate face debutul pe 31 august, atunci când Inter Miami va juca în MLS şi va primi vizita celor de la Nashville SC, echipa pe care a învins-o în finala Cupei Ligii.

De altfel, Inter Miami mai are de jucat şapte meciuri în MLS până la ultimul act din US Open Cup, care va avea loc pe 27 septembrie, contra celor de la Houston Dynamo.

Inter Miami se află pe locul 15, ultimul loc din Conferinţa de Est, cu 18 puncte înregistrate în 22 de etape. Cu toate acestea, formaţia patronată de David Beckham se află la 14 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, în condiţiile în care CF Montreal şi Chicago Fire, echipele de pe locurile 8, respectiv 9, au două meciuri în plus faţă de Inter Miami.

În plus, de la sosirea lui Messi, echipa lui Gerardo Martino nu a mai pierdut.

Lionel Messi a reuşit o nouă performanţă fabuloasă

Chiar dacă şi-a încheiat seria de opt partide cu gol marcat în tricoul echipei lui David Beckham, Lionel Messi a ajutat-o pe Inter Miami să obţină o revenire miraculoasă. Cincinnati a fost condusă cu 2-0, după golurile marcate de Acosta (18) şi Vazquez (53).

Messi a ieşit la rampă în minutul 68, când l-a servit perfect pe Campana, cel care a redus din diferenţă. Când adversarii se pregăteau să sărbătorească, starul argentinian a mai reuşit un asisst incredibil. „Ce pasă!”, s-au minunat cei de la Bleacher Report. I-a pus mingea pe cap tot lui Leonardo Campana, care a îndeplinit o simplă formalitate.

S-a intrat în prelungiri, iar în minutul 3 Josef Martinez a dus-o pe Inter Miami pentru prima oară în avantaj. Kubo a restabilit egalitatea în minutul 114 şi calificarea în finală s-a decis la lovituri de departajare. Lionel Messi a fost primul care a marcat pentru gruparea din Miami.

Reclamă

Hagglund a fost singurul jucător care a ratat, iar Inter Miami va juca cu trofeul pe masă. Messi are cifre de senzaţie după plecarea de la PSG. A câştigat toate cele 8 meciuri în care a jucat şi are 10 goluri şi 3 pase decisive!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și