Închide meniul

Decizia conducătorilor lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 10:21

Decizia conducătorilor lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil, după înfrângerea cu Everton
  • Decizia conducătorilor lui Manchester United

Cristiano Ronaldo nu va fi pedepsit de conducerea lui Manchester United, după ce i-a spart telefonul unui copil, la finalul meciului cu Everton. Presa britanică anunță că oficialii de pe Old Trafford sunt mulțumiți cu scrisoarea prin care starul portughez și-a cerut scuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo se află din nou în centrul atenției, dar de această dată nu pentru vreun record doborât. Starul lui Manchester United a dat de pământ cu telefonul unui copil de 14 ani, după înfrângerea cu Everton, din Premier League.

Decizia lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil

Imaginile cu gestul lui CR7 au făcut rapid înconjurul lumii, iar Poliția din Merseyside s-a sesizat și a deschis o anchetă. Ulterior, atacantul lui Manchester United și-a cerut scuze pentru gestul său, însă valurile de critici au continuat să apară.

Reclamă

Manchester United n-a oferit vreo reacție oficială după incidentul uluitor de pe Goodison Park, însă presa din Anglia a aflat poziția conducătorilor de pe Old Trafford. Potrivit The Sun, oficialii „diavolilor” sunt mulțumiți cu scuzele prezentate de Cristiano Ronaldo în mediul online și nu vor lua vreo măsură împotriva internaționalului de 37 de ani.

Autoritățile din Merseyside nu sunt însă de aceeași părere și au pornit o investigație în acest sens.

Reclamă

„Putem confirma că în prezent cooperăm cu Manchester United FC și Everton FC ca urmare a informațiilor legate despre un presupus atac la meciul de fotbal Everton – Manchester United, disputat pe 9 aprilie, pe Goodison Park.

În timp ce jucătorii părăseau terenul, în jurul ore 2.30 PM, a fost raportat faptul că un băiat a fost agresat de un jucător al echipei adverse. Va fi deschisă o anchetă. Ofițerii lucreză acum cu Everton FC pentru a revedea imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și le adresează întrebări detaliate martorilor pentru a stabili dacă a avut loc sau nu o ofensă.”, au transmis autoritățile din Merseyside, potrivit Liverpool Echo.

Reacția lui Ronaldo, după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan la finalul meciului Everton – Manchester United 1-0

La câteva ore după finalul duelului, Ronaldo și-a cerut scuze pentru gestul său nepotrivit și l-a invitat pe suporterul respectiv la un meci pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

„Niciodată nu este ușor să te confrunți cu emoțiile în momentele dificile precum cel în care ne aflăm acum. În orice caz, întotdeauna trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos.

Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și, dacă este posibil, aș vrea să-l invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca un gest de fair-play și sportivitate.”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez