Închide meniul

Englezii au aflat totul! Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui copil care suferă de autism. Dezvăluirea mamei: „Băiatul este în șoc!”. Poliția a deschis o anchetă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 12:22

Englezii au aflat totul! Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui copil care suferă de autism. Dezvăluirea mamei: „Băiatul este în șoc!. Poliția a deschis o anchetă

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui copil care suferă de autism, după Everton – Manchester United 1-0
  • Poliția din Merseyside a deschis o anchetă

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a spart telefonul unui suporter, după meciul Everton – Manchester United 1-0. La câteva ore după partidă, starul portughez și-a cerut scuze, iar între timp s-a aflat cine este fanul pe care și-a vărsat nervii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului pierdut de Manchester United pe terenul lui Everton, scor 0-1. Atacantul lusitan și-a vărsat supărarea pe telefonul unui suporter, iar imaginile s-au viralizat în timp record în presa internațională. La câteva ore după meci, Ronaldo și-a cerut scuze și l-a invitat pe fanul repectiv la un meci pe Old Trafford.

Englezii au aflat totul! Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui copil care suferă de autism, după Everton – Manchester United 1-0

Între timp, jurnaliștii britanici au aflat cine este suporterul căruia Cristiano i-a spart telefonul. Potrivit Liverpool Echo, este vorba despre Jake Harding, un copil de 14 ani care suferă de autism și apraxie.

Reclamă

Sarah Kelly, mama lui Jake, a dezvăluit șocul trăit de fiul său, fan Everton, care se afla la primul său meci pe stadion. Ea a oferit presei o imagine cu mâna învinețită a băiatului său, despre care spune că este rezultatul momentului în care Ronaldo îi dă peste telefon.

„La finalul meciului, jucătorii lui Manchester United ieșeau de pe teren. Ne aflam la tribuna Park End, chiar lângă tunelul pe care jucătorii se duceau către vestiare. Fiul meu se afla acolo, filmându-i pe toți.

Reclamă

I-a filmat pe toți jucătorii lui United în timp ce mergeau spre vestiare. La un moment dat și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jos jambiera și sângera. Și-a coborât telefonul pentru a vedea ce a pățit Ronaldo. N-a spus niciun cuvânt. Ronaldo a trecut pe lângă el, cu o atitudine absolut teribilă și a dat de pământ cu telefonul din mâna băiatului meu. Apoi a continuat să meargă. Vânătaia de pe mână arată clar că a fost contact. Nu pot să cred că vorbesc despre așa ceva.

Am plâns, eram șocată… Jake se află în șoc. Este autist și are apraxie, așa că nu a realizat ce se întâmplă cu adevărat până când a ajuns acasă. Este foarte trist și nu vrea să mai meargă niciodată pe stadion. A fost primul meci la care a mers și s-a întâmplat asta.

Ronaldo este un idol. Da, nu joacă pentru Everton, iar fiecare ține cu ce echipă vrea. Dar Ronaldo este un jucător uriaș. Fiul meu tot spunea ‘Ronaldo va fi acolo’. Este o legendă. Înțelegeam dacă Jake îi punea telefonul în față, dar el se afla jos, uitându-se la accidentarea lui. Este un băiat autist, care a fost agresat de un jucător, așa văd eu lucrurile ca mamă.”, a spus Sarah Kelly, pentru Liverpool Echo.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI VIDEO CU MOMENTUL AICI

Poliția a deschis o anchetă, după gestul uluitor făcut de Cristiano Ronaldo

Poliția din Merseyside s-a sesizat și a deschis o anchetă, în urma incidentului de pe Goodison Park.

„Putem confirma că în prezent cooperăm cu Manchester United FC și Everton FC ca urmare a informațiilor legate despre un presupus atac la meciul de fotbal Everton – Manchester United, disputat pe 9 aprilie, pe Goodison Park.

În timp ce jucătorii părăseau terenul, în jurul ore 2.30 PM, a fost raportat faptul că un băiat a fost agresat de un jucător al echipei adverse. Va fi deschisă o anchetă. Ofițerii lucreză acum cu Everton FC pentru a revedea imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și le adresează întrebări detaliate martorilor pentru a stabili dacă a avut loc sau nu o ofensă.”, au transmis autoritățile din Merseyside, potrivit Liverpool Echo.

Reacția lui Ronaldo, după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan la finalul meciului Everton – Manchester United 1-0

La câteva ore după finalul duelului, Ronaldo și-a cerut scuze pentru gestul său nepotrivit și l-a invitat pe suporterul respectiv la un meci pe Old Trafford.

„Niciodată nu este ușor să te confrunți cu emoțiile în momentele dificile precum cel în care ne aflăm acum. În orice caz, întotdeauna trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos.

Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și, dacă este posibil, aș vrea să-l invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca un gest de fair-play și sportivitate.”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY