Închide meniul

Decizia finală luată de Rakow în privinţa lui Deian Sorescu! Ce se va întâmpla cu fostul jucător de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 18:54

Decizia finală luată de Rakow în privinţa lui Deian Sorescu! Ce se va întâmpla cu fostul jucător de la FCSB

Decizia finală luată de Rakow în privinţa lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat decizia finală luată de Rakow în privinţa lui Deian Sorescu. Presa din Polonia anunţă că jucătorul care recent şi-a încheiat aventura la FCSB va juca la formaţia poloneză în sezonul viitor. Vestea vine la scurt timp după ce Rakow şi-a schimbat antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a jucat jumătate de sezon la FCSB, fiind împrumutat de Gigi Becali de la Rakow. Patronul roş-albaştrilor nu a fost impresionat de evoluţiile acestuia, şi a luat decizia de a nu-l transfera definitiv.

Decizia finală luată de Rakow în privinţa lui Deian Sorescu

După ce se zvonea că cei de la Rakow nu îl vor păstra pe Deian Sorescu, după revenirea de la FCSB, se pare că situaţia s-a schimbat. Polonezii au un nou antrenor, iar tehnicianul este decis să îi ofere o şansă internaţionalului român, anunţă weszlo.com.

Daviw Szwarga este noul antrenor al celor de la Rakow. Marek Papszun a plecat de pe banca echipei care a câştigat titlul în Polonia, în sezonul recent încheiat.

Deian Sorescu nu era în relaţii bune cu fostul antrenor al lui Rakow, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a ales să se transfere la FCSB.

Reclamă

Oficialii polonezi, în frunte cu noul antrenor de la Rakow, au luat decizia de a se baza pe serviciile lui Deian Sorescu, deoarece nu îl pot vinde în această vară. Astfel, cei de la Rakow au ales să îi acorde o şansă internaţionalului român, în speranţa că la finalul sezonului viitor îl vor putea vinde, pentru a-şi recupera o parte din suma investită în transferul lui, anume 800.000 de euro.

Dacă alegea să-l transfere definitiv la FCSB, Gigi Becali trebuia să scoată din buzunar suma de 950.000 de euro. Latifundiarul din Pipera a decis să nu facă această investiţie.

„Dar până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani, pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma„, a declarat Gigi Becali, în privinţa situaţiei lui Deian Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB: „A eşuat complet”

Presa din Polonia a tratat, pe larg, subiectul revenirii lui Deian Sorescu la Rakow. Jurnaliştii polonezi l-au taxat pe internaţionalul român pentru evoluţiile sale de la FCSB.

Deian Sorescu se poate întoarce la Rakow. În străinătate, a eșuat complet și nu va fi cumpărat definitiv. Aventura lui Deian Sorescu cu FCSB se apropie de final. Probabil, clubul român nu îl va cumpăra pe jucătorul celor de la Rakow, astfel că fotbalistul în vârstă de 25 de ani se va întoarce în Polonia, iar clubul va trebui să se decidă ce vrea să facă cu el.

Românul a bifat 18 apariții și doar două goluri la FCSB, care a pierdut într-un mod compromițător lupta pentru campionat, motiv pentru care Sorescu nu are viitor acolo. Proprietarul clubului a dat vina pe el.

Sorescu are unul dintre cele mai mari salarii de la Rakow, așa că, probabil, polonezii vor dori să scape de jucător. Mulți fani ai clubului polonez subliniază însă că românul a jucat bine ori de câte ori a avut ocazia, așa că ar fi o alternativă mai bună decât Długosz”, scriu jurnaliştii polonezi de la gol24.pl.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și