Închide meniul

Decizia luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf! Anunţul presei din Azerbaidjan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 19:37

Decizia luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf! Anunţul presei din Azerbaidjan

Decizia finală luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf are contract cu Neftchi Baku până în 2024 / Profimedia

S-a aflat care este decizia finală luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf. Presa din Azerbaidjan a făcut anunţul şi a notat faptul că tehnicianul român va continua alături de azeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Laurenţiu Reghecampf era incert, după sezonul modest al celor de la Neftchi Baku. Se zvonise chiar că antrenorul român ar putea prelua o formaţie din Golf, deşi mai are contract cu azerii până în vara lui 2024.

Decizia finală luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf

Presa din Azerbaidjan a anunţat faptul că Laurenţiu Reghecampf va continua pe banca lui Neftchi Baku, şi în sezonul viitor. De asemenea, se pare că nu ar fi existat nicio discuţie în privinţa unei plecări a antrenorului, în această vară.

De altfel, azerii notează faptul că Laurenţiu Reghecampf va continua munca începută pe banca lui Neftchi Baku, şi în sezonul viitor, echipa fiind calificată în preliminariile Conference League.

„Nu au existat discuții despre terminarea contractului lui Reghe, iar acest lucru nu este luat în calcul.

Reclamă

Potrivit informațiilor noastre, echipa se va pregăti pentru cupele europene sub conducerea lui Reghecampf, care își va continua munca și în următorul sezon.

Așadar, dacă în contract este menționată o anumită dată, aceasta va fi respectată”, notează azerii de la sportinfo.az.

Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf, după un eşec drastic înregistrat de echipa sa în campionat

Formaţia antrenorului român a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Turan Tovuz, în etapa cu numărul 33 din prima ligă din Azerbaudjan. La finalul partidei, „Reghe” a avut un discurs tăios.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aceasta este atitudinea lui Neftci. Am tratat prea ușor meciul, nu am fost concentrați. Am început foarte prost meciul, la fel ca și în etapa trecută cu Qarabag. Mai avem trei partide în campionat și trebuie să ne schimbăm mentalitatea și atitudinea. Avem multe lucruri despre care trebuie să discutăm.

Cel mai important lucru este ca atunci când îmbraci acest tricou să ai atitudine de învingător. Nu trebuie să primim goluri atât de ușor. Rezultatul este rușinos pentru noi toți. Suntem o echipă, nu suntem diferiți, eu ca antrenor, jucătorii sau oficialii. Atunci când ne-am calificat în finala Cupei nu am spus eu, am spus noi.

Trebuie să fim onești și să spunem că a fost un joc rușinos pe care trebuie să-l uităm. Atunci când nu ai o miză, se ajunge la astfel de prestații și de rezultate. Lotul nu este atât de mare și nu am ce schimbări să fac.

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul conferinţei de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și