Închide meniul

„Decizie fulger” luată de Marius Şumudică la Gaziantep! Turcii au anunţat ce măsuri de urgenţă a luat antrenorul român

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 9:02

Reclamă
„Decizie fulger luată de Marius Şumudică la Gaziantep! Turcii au anunţat ce măsuri de urgenţă a luat antrenorul român

"Decizie fulger" luată de Marius Şumudică la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Turcii au anunţat faptul că Marius Şumudică a luat o decizie fulger la Gaziantep. Presa turcă a notat faptul că antrenorul român a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, după ultimul meci, drept urmare i-a băgat pe aceştia în cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a debutat cu o înfrângere la Gaziantep, în noul său mandat pe banca turcilor. Trupa antrenorului român a fost învinsă de Kayserispor, scor 0-2.

„Decizie fulger” luată de Marius Şumudică la Gaziantep

Conform presei din Turcia, Marius Şumudică şi-a băgat jucătorii în cantonament, înaintea duelului din runda următoare, cu Istanbulspor. Antrenorul român a luat această decizie pentru a-şi mobiliza şi mai bine elevii, care nu au câştigat niciun meci în acest sezon.

Turcii au catalogat această decizie a lui Marius Şumudică ca fiind una „fulger”, ţinând cont că acesta a fost instalat pe banca tehnică a lui Gaziantep la începutul acestei luni.

Gaziantept a suferit înfrângeri pe linie, în primele cinci etape din Turcia. Trupa lui Marius Şumudică a fost învinsă pe rând de Fenerbahce, Sivasspor, Konyaspor, Galatasaray şi de Kayserispor.

Reclamă

În următoarea rundă, Marius Şumudică va încerca să-i aducă lui Gaziantep prima victorie din acest sezon. Formaţia antrenorului român va primi vizita celor de la Isranbulspor, vineri, de la ora 20:00.

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep. Antrenorul român a tras un semnal de alarmă legat de evoluţia echipei sale şi a spus că meciul următor trebuie să fie câştigat.

Marius Şumudică a făcut un apel şi la jucători, cărora le-a transmis că „trebuie să se trezească”.

Reclamă 4 / 0/3

”Am jucat foarte bine în prima repriză. Am ajuns de multe ori în poziții de a marca, am fi putut să o facem, dar nu am reușit. A fost imposibil să marcăm. Am avut mai multe cornere, mai multe lovituri libere și mai multe șuturi, dar nu am înscris. Trebuia să ne arătăm calitatea.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul, i-am antrenat doar cinci zile și am făcut deja patru transferuri. Nu va fi ușor.

A fost o presiune foarte mare pe Kayseri și nu au putut să iasă jumătatea lor în primele 20 de minute. Când începi meciul cu penalty devine foarte dificil. Toată lumea trebuie să se trezească! Cine vrea să își dea sufletul pe teren trebuie să facă sacrificii. Trebuie să luăm trei puncte în meciul viitor. We have one handicap. I don’t have baghet, magic baghet, to transform the team”, a declarat Marius Șumudică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și