Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 20:41 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 11:46

Reclamă
Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec, în timpul unui meci la Muaither/ Profimedia

Denis Alibec a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la echipa sa din Qatar, Muaither, după o pauză de patru luni, însă a retrogradat. Atacantul naţionalei României a punctat în duelul cu Al Arabi, din etapa a 22-a din prima ligă din Qatar, însă nu şi-a putut salva echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a ajuns astfel la patru goluri marcate, în acest sezon, la Muaither. Atacantul s-a transferat în Qatar, la începutul sezonului, de la Farul.

Denis Alibec a retrogradat în Qatar | A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec a deschis scorul în duelul de pe terenul lui Al Arabi. Atacantul naţionalei a punctat în minutul 13, din pasa lui Benaissa.

Alibec a şutat de la marginea careului, după ce a rămas singur în apărarea adversă. Execuţia nu i-a dat nicio şansă portarului lui Al Arabi.

Reclamă

În minutul 22, Al Arabi a reuşit să egaleze, prin Al Somah. Muaither a preluat din nou conducerea imediat după pauză, după golul lui El Hassouni, însă a fost egalată în minutul 77, după ce Marafee a punctat.

În minutul 79, Tiago Leonco a dus-o din nou în avantaj pe Muaither, însă scorul final, 4-3 pentru Al Arabi, a fost stabilit golul lui Al Somah şi autogolul lui Saleh, din finalul meciului.

Muaither nu a reuşit să se salveze de la retrogradare. Echipa lui Denis Alibec va evolua în Liga a 2-a din Qatar din sezonul viitor. Pentru a se salva in extremis, Muaither avea nevoie de victorie în duelul cu Al Arabi şi, de asemenea, avea nevoie ca Al Markhya să piardă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Denis Alibec la FCSB

Gigi Becali şi-a menţinut interesul pentru Louis Munteanu, Denis Alibec şi Kiki şi anunţă 8 transferuri cu care să forţeze grupele cupelor europene.

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Poate mai mulți! Așa, din campionatul românesc, vreo 3 așa îi știu. Nu pot să vă spun.

Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber. Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber… Nu semnam din iarnă.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova, de la Mititelu de acolo. Dacă mă înțeleg cu el. Baeten da, Bauza nu. Blănuța e interesant numai ca înălțime. Eu trebuie să iau jucători care mâine să îi pun să joace”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii Vezi toate știrile
Citește și