Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec este în formă de zile mari! Gol de „vulpoi” al românului, care a scos şi un penalty în Muaither – Al Arabi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2023, 21:18

Denis Alibec este în formă de zile mari! Gol de „vulpoi al românului, care a scos şi un penalty în Muaither – Al Arabi

Denis Alibec este în formă de zile mari

Golul lui Denis Alibec, în Muaither - Al Arabi / Captură Twitter

Denis Alibec este în formă de zile mari în Qatar. Atacantul în vârstă de 32 de ani şi-a regăsit pofta de gol şi a fost MVP-ul partidei Muaither – Al Arabi, din etapa a 11-a a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a marcat, în prelungirile primei reprize, golul de 1-1. În minutul 45+4 i-a „suflat” mingea unui rival şi a scăpat singur cu portarul advers. Nu i-a dat acestuia nicio şansă!

Denis Alibec este în formă de zile mari

A fost al treilea gol al lui Alibec în tricoul lui Muaither, după transferul de la Farul. Acesta a contribuit şi la reuşita cu care echipa lui a trecut în avantaj.

În minutul 87, Denis Alibec a intrat în careu şi a fost faultat în momentul în care se pregătea să şuteze. Arbitrul a arătat imediat punctul cu var. Coechipierul său, Mohamed Salah, a fost desemnat să execute penalty-ul şi a înscris cu uşurinţă de la 11 metri.

Reclamă

Echipa lui Alibec a ratat incredibil victoria. A fost egalată în minutul 90+9, după reuşita lui Msakni. Muaither a rămas astfel pe penultimul loc în clasament, cu 6 puncte după 11 etape.

Denis Alibec reuşise să înscrie un gol uriaş şi la echipa naţională. În urmă cu două săptămâni a marcat în poarta Elveţiei, în victoria spectaculoasă de pe Arena Naţională care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul! Ce îl nemulțumește în Qatar

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul! Atacantul a oferit declarații despre ceea ce îl nemulțumește în Qatar, dezvăluind că nu exclude varianta de a reveni în Liga 1 în iarnă, pentru a fi în formă maximă înainte de Campionatul European.

Alibec nu vrea să rateze prezența la EURO 2024, astfel că ia în calcul să revină la Farul. Atacantul a dezvăluit că antrenamentele de la Muaither nu sunt atât de intense, astfel că a discutat chiar și cu antrenorul său din Qatar o posibilă plecare de la club în iarnă.

Întrebat și dacă este dispus să renunțe la banii din Qatar pentru a se transfera în vederea pregătirii pentru EURO 2024, Denis Alibec a răspuns fără să stea pe gânduri. Atacantul a transmis că întreaga sa carieră a jucat doar cu gândul la echipa națională.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul.

Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali.

(N.r. Renunți la bani pentru a fi la EURO) Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?”, a declarat Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și