Închide meniul

Denis Alibec, gol la debut pentru Atromitos! A avut nevoie doar de 19 minute pentru a marca

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 19:16

Denis Alibec, gol la debut pentru Atromitos! A avut nevoie doar de 19 minute pentru a marca

Denis Alibec a marcat pentru Atromitos

Hepta

  • Denis Alibec, gol la debutul pentru Atromitos
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Denis Alibec a avut parte de un debut de vis la Atromitos. Atacantul român a marcat în minutul 88 al treilea gol al echipei sale în partida cu Lamia. Alibec a văzut de pe bancă cum echipa sa a fost condusă. „Dubla” lui Koulouris şi reuşita internaţionalul român au adus victoria celor de la Atromitos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Citește și:

Denis Alibec s-a transferat la Atromitos

Denis Alibec a fost prezentat oficial de Atromitos. Grecii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Denis Alibec a fost prezentat oficial de Atromitos. Grecii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Așa cum Antena Sport a anunțat în exclusivitate, Denis Alibec va juca pentru penultima clasată din Grecia. Vârful de 31 de ani va fi rivalul românilor de la PAOK, Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Alibec va fi împrumutat la greci până la finalul sezonului de la Kayserispor.

Mă bucur că am venit în Grecia, la Atromitos. Știu că e o echipă bună, iar locul din clasament nu reflectă valoarea echipei. Când am aflat despre interesul de la Atromitos, am întrebat prietenii care știa informații despre Grecia și campionatul Greciei. Mi s-a spus tot ce e mai bun despre club, așa că voi fi foarte fericit. Am vorbit și cu Rotariu și el este gata să dea totul pentru echipă”, a spus Denis Alibec.

Reclamă

Denis Alibec dă cărțile pe față după plecarea de la CFR Cluj

Denis Alibec dă cărțile pe față după plecarea de la CFR Cluj. În vârstă de 31 de ani, atacantul a ajuns la Atromitos, în Grecia, unde speră să își relanseze cariera.

„În mod clar, nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă. Păi, eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm cred tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot.

Reclamă

Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal. Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare”, a declarat Denis Alibec pentru playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”