Închide meniul

Denis Alibec, gol la debut pentru Atromitos! A avut nevoie doar de 19 minute pentru a marca

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 19:16

Reclamă
Denis Alibec, gol la debut pentru Atromitos! A avut nevoie doar de 19 minute pentru a marca

Denis Alibec a marcat pentru Atromitos

Hepta

Denis Alibec a avut parte de un debut de vis la Atromitos. Atacantul român a marcat în minutul 88 al treilea gol al echipei sale în partida cu Lamia. Alibec a văzut de pe bancă cum echipa sa a fost condusă. „Dubla” lui Koulouris şi reuşita internaţionalul român au adus victoria celor de la Atromitos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a transferat la Atromitos

Denis Alibec a fost prezentat oficial de Atromitos. Grecii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Denis Alibec a fost prezentat oficial de Atromitos. Grecii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Așa cum Antena Sport a anunțat în exclusivitate, Denis Alibec va juca pentru penultima clasată din Grecia. Vârful de 31 de ani va fi rivalul românilor de la PAOK, Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Alibec va fi împrumutat la greci până la finalul sezonului de la Kayserispor.

Mă bucur că am venit în Grecia, la Atromitos. Știu că e o echipă bună, iar locul din clasament nu reflectă valoarea echipei. Când am aflat despre interesul de la Atromitos, am întrebat prietenii care știa informații despre Grecia și campionatul Greciei. Mi s-a spus tot ce e mai bun despre club, așa că voi fi foarte fericit. Am vorbit și cu Rotariu și el este gata să dea totul pentru echipă”, a spus Denis Alibec.

Denis Alibec dă cărțile pe față după plecarea de la CFR Cluj

Denis Alibec dă cărțile pe față după plecarea de la CFR Cluj. În vârstă de 31 de ani, atacantul a ajuns la Atromitos, în Grecia, unde speră să își relanseze cariera.

„În mod clar, nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă. Păi, eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm cred tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot.

Reclamă
Reclamă

Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal. Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare”, a declarat Denis Alibec pentru playsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și