Închide meniul
UPDATE

Denis Drăguş a fost prezentat oficial de Gaziantep! Marius Şumudică a mai făcut un transfer la Gaziantep

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2023, 17:05

Reclamă

Denis Drăguş a fost prezentat oficial de Gaziantep! Internaţionalul român de 24 de ani a semnat contractul cu Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit la Gaziantep, Şumudică a mai făcut un transfer, după ce i-a adus la formaţia din Turcia pe Florin Niţă şi Junior Morais.

Update: Denis Drăguş a fost prezentat oficial de Gaziantep. Jucătorul a fost împrumutat un sezon. Denis Drăguş a fost achiziţionat de Standard Liege în 2019. De atunci, el a mai fost împrumutat la Crotone şi Genoa.

La Gaziantep FK, echipă antrenată de Marius Şumudică, sunt legitimaţi şi Alexandru Maxim şi Florin Niţă.

Denis Drăguş a ajuns în Turcia pentru vizita medicală! Marius Şumudică mai face un transfer la Gaziantep

Turcii de la kenthaber27.com au anunţat că Denis Drăguş a ajuns în Turcia, acolo unde va evolua vizita medicală la Gaziantep. Dacă totul decurge conform planului, Drăguş va semna cu Gaziantep şi sunt şanse mari ca transferul să fie oficializat în cursul zilei de miercuri.

Reclamă

Astfel, Drăguş se poate alătura imediat noilor săi coechipieri şi să efectueze primul antrenament sub comanda lui Marius Şumudică miercuri seară.

Denis Drăguş vine de la Standard Liege, formaţie care l-a cumpărat de la Viitorul Constanţa în vara anului 2019, pentru suma de 1,8 milioane de euro şi care îl va împrumuta la Gaziantep. De atunci, Drăguş a fost împrmutat în două rânduri în Italia, la Crotone şi Genoa, cu ultima reuşind să promoveze în Seria A.

Revenit la Standard Liege în această vară, Drăguş a evoluat în şase partide pentru belgieni în acest început de sezon şi a marcat un gol, în remiza cu Charleroi din etapa a treia, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

În total, jucătorul cotat la 1,4 milioane de euro pe transfermarkt a evoluat în 60 de meciuri pentru formaţia din Belgia, reuşind să înscrie 11 goluri şi să ofere 2 pase de gol.

Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep

Marius Şumudică s-a declarat bucuros de transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep. Antrenorul a mărturisit că atacantul îi va ajuta echipa, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Şumudică îşi doreşte ca Denis Drăguş să revină la echipa naţională, după împrumutul la Gaziantep. Tehnicianul de 52 de ani a dezvăluit că atacantul de 24 de ani a fost singurul aflat pe „radarul” său, şi nu Andrea Compagno, aşa cum s-a zvonit în ultima perioadă.

„Încă nu sunt semnate actele, dar totul este stabilit, iar cluburile s-au înțeles. Până nu se semnează, orice se poate întâmpla, dar eu sper să nu fie cazul. Sunt bucuros, deoarece sunt sigur că poate ajuta echipa. Și echipa pe el, normal.

Din ce am văzut eu, din informațiile pe care mi le-am mai luat, este un fotbalist cu un potențial enorm și sper să joace atât de bine încât să revină la echipa națională. De altfel am și spus că eu pe Denis Drăguș mi-l doresc cel mai mult, nici nu știu de unde până unde s-a vorbit despre Compagno”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Pe lângă Florin Niţă, Marius Şumudică l-a mai transferat la Gaziantep şi pe Junior Morais de la Rapid.

Denis Drăguş va evolua la Gaziantep sub formă de împrumut de la Standard Liege, echipă cu care este sub contract până la finalul sezonului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și