Închide meniul

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B! Internaţionalul român ar putea fi coleg cu alţi doi „tricolori”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 20:54

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B! Internaţionalul român ar putea fi coleg cu alţi doi „tricolori

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B

Denis Drăguş, într-un meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drăguş este aproape de un transfer în Serie B. Genoa este cu ochii pe atacantul de la Standard Liege, şi încearcă să-i obţină semnătura în această perioadă de mercato de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş, în vârstă de 23 de ani, evoluează la Standard Liege din 2019, atunci când era transferat de la Viitorul în schimbul a 1,8 milioane de euro.

Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B

Denis Drăguş este monitorizat de formaţia Genoa, ocupanta locului trei în liga secundă din Italia. Informaţia a fost confirmată de jurnalistul italian Nicolo Schira, care susţine că negocierile sunt avansate.

„Genoa se află în discuții avansate cu Sandard Liege pentru a obține semnătura lui Denis Draguș”, a notat jurnalistul, pe contul oficial de Twitter.

Denis Drăguş a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri pentru Standard Liege. Pe parcursul întregului sezon, atacantul a bifat 21 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri.

Reclamă

Denis Drăguş nu este străin de fotbalul italian. Fostul jucător de la Viitorul a mai evoluat timp de un sezon pentru Crotone, între 2020 şi 2021, sub formă de împrumut.

Dacă ar semna cu Genoa, Denis Drăguş ar urma să fie coechipier cu Radu Drăguşin şi George Puşcaş.

George Puşcaş, eroul lui Genoa! Internaţionalul român a marcat golul victoriei în ultimul minut

George Puşcaş a fost erou la Genoa în ultimul meci din Serie B. Internaţionalul român a marcat un gol în minutele de prelungire ale partidei, aducând toate cele trei puncte formaţiei sale.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Genoa. Internaţionalul român, cotat la trei milioane de euro, evoluează în Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de englezii de la Reading.

George Puşcaş a fost rezervă în partida din etapa a 21-a din Serie B. Atacantul a fost introdus în minutul 70 al confruntării de pe terenul celor de la Benevento.

Internaţionalul român a adus toate cele trei puncte formaţiei sale, prin golul marcat în minutul 90+4. Puşcaş a înscris printr-o lovitură perfect plasată de cap, din centrarea superbă a lui Sabelli.

Iniţial, Genoa reuşise să deschidă scorul în minutul 12, prin Tello, însă Benevento a reuşit să egaleze prin Coda, în minutul 58.

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv. Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

„Grifonii” sunt pe locul 3 în Serie B și au șanse importante la promovare. Drăgușin a fost un om esențial în angrenajul echipei, luând parte la 20 de meciuri în campionat.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Reclamă

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Denis Drăguş, aproape de un transfer în Serie B
  • Internaţionalul român poate fi coleg cu alţi doi „tricolori”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și