Închide meniul

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia: „Vor achita 6 milioane de euro pentru el”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 ianuarie 2023, 18:20

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia: Vor achita 6 milioane de euro pentru el”

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia: „Vor achita 6 milioane de euro pentru el”

„Grifonii” sunt pe locul 3 în Serie B și au șanse importante la promovare. Drăgușin a fost un om esențial în angrenajul echipei, luând parte la 20 de meciuri în campionat.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Reclamă

Mai mult, Florin Manea a dezvăluit că există interes real și din Anglia pentru fundașul român.

„E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar șase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că e pregătit pentru orice echipă de top din lume.

E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia. Nu dau nume, dar sunt cluburi bogate și țin permanent legătura cu scouterii lor. Vrem să ajungă acolo, dar să și joace. Asta e ideea, nu doar să se transfere în Premier League”, a mai spus Florin Manea.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin, dezvăluiri despre caracterul lui Cristiano Ronaldo: „E primul care sărea în ajutorul tău!”

Radu Drăgușin a făcut dezvăluiri despre caracterul lui Cristiano Ronaldo, care i-a fost coleg la Juventus.

În prezent, Radu Drăgușin este împrumutat de Juventus, în Serie B, la Genoa. Împrumutul acestuia urmează să expire în vara lui 2023.

Radu Drăgușin susține că Cristiano Ronaldo este un om cu „o inimă foarte deschisă”, care nu refuză niciodată să-și ajute colegii de echipă.

„Îmi place foarte mult aici, joc titular, sunt în formă, am fost primit foarte bine. E mai pe fizic campionatul din Serie B. față de Serie A. Da, mai țin legătura cu câțiva jucători de la Juve, cu cei mai de vârsta mea, dar și cu alte persoane din cadrul clubului.

Ronaldo este un om cu o inimă foarte deschisă, e primul care sărea în ajutorul tău, te sfătuia, vorbeai cu el oricând.

Nu era nicio problemă în a-i cere un sfat sau de a-i urma pașii fizici urmați de el la antrenament sau în sala de forță”, a declarat Radu Drăgușin, pentru FRF TV.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și