Închide meniul

Denis Drăguș, cel mai în formă atacant român din 2022! A marcat și în Eupen – Standard Liege 0-2. „Mă bucur pentru acest gol!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2022, 23:05

Denis Drăguș, cel mai în formă atacant român din 2022! A marcat și în Eupen – Standard Liege 0-2. „Mă bucur pentru acest gol!

Denis Drăguş, un nou gol pentru Standard Liege

Denis Drăguş are 3 goluri în acest sezon din Belgia / Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguș, de neoprit în Belgia

În cele 11 minute în care a stat pe teren, Drăguș a avut o evoluție remarcabilă. A și înscris al doilea său gol în ultimele trei etape.

Reclamă

Mă bucur pentru acest gol marcat şi mă bucur că am fost inspirat în acel moment să fiu acolo în acel moment. Noi am avut dificultăţi, dar avem calitate. Noi trebuie să avem mai multă încredere.

Uneori ai meciuri bune, uneori mai putin bune. Trebuie să mergem mai departe, mă bucur că am marcat!„, a declarat Denis Drăguș după Eupen – Standard Liege 0-2.

Reclamă
Citește și:

Pentru internaționalul român acesta este al cincilea gol marcat în 17 meciuri disputate în acest sezon al Jupile Pro League. El mai are şi două pase decisive în statistica actualei ediţii a campionatului.

Cu acest succes, Standard a urcat de pe locul 14 pe 12, cu 28 de puncte, la egalitate cu Sint Truidense, de pe locul 11. Eupen ocupă locul 13, cu 26 de puncte.

Lider este Union Saint-Gilloise, cu 53 de puncte, urmată de Antwerp şi Club Brugge, care au câte 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: "Îl doresc foarte mult"
Fotbal extern • 12 mart., 21:00
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: „Îl doresc foarte mult”
Reacţia lui Denis Drăguş, după golul uriaş marcat în Gaziantep - Beşiktaş 2-0
Fotbal extern • 12 mart., 10:03
Reacţia lui Denis Drăguş, după golul uriaş marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0: „Sunt foarte fericit!” Ce a spus de noul antrenor
Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep - Beşiktaş 2-0!
Fotbal extern • 11 mart., 21:37
Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0! Victorie mare pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică!