Închide meniul

Denis Drăguş, pe punctul de a semna cu Genoa! Atacantul va fi coleg cu alţi doi internaţionali români

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 10:54

Denis Drăguş, pe punctul de a semna cu Genoa! Atacantul va fi coleg cu alţi doi internaţionali români

Denis Drăguş, pe punctul de a semna cu Genoa

Denis Drăguş, în timpul unui meci pentru Standard Liege/ Profimedia

Denis Drăguş este pe punctul de a semna cu Genoa! Atacantul lui Standard Liege va fi coechipier cu doi internaţionali români, George Puşcaş şi Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost cumpărat de Standard Liege în 2019, de la Viitorul. Clubul belgian a plătit în schimbul atacantului suma de 1.8 milioane de euro.

Denis Drăguş, pe punctul de a semna cu Genoa

Jurnalistul italian Gianluca di Marzio a anunţat faptul că negocierile dintre Genoa şi Denis Drăguş sunt aproape de a se finaliza. Acesta a dezvăluit faptul că atacantul va ajunge în Peninsulă în această săptămână, şi va fi apt pentru următoarea rundă.

Genoa, trupa lui George Puşcaş şi Radu Drăguşin, va evolua în următoarea partidă contra lui Pisa, echipă la care evoluează un alt internaţional român, Olimpiu Moruţan.

„S-a încheiat afacerea între Genoa şi Denis Drăguş! Formaţia va aduce în Itaia un jucător de clasă de la Standard Liege până la jumătatea săptămânii, pentru a fi disponibil la meciul cu Pisa de sâmbătă, 28 ianuarie”, se arată în mesajul transmis de Gianluca din Marzio.

Reclamă

Denis Drăguş a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri pentru Standard Liege. Pe parcursul întregului sezon, atacantul a bifat 21 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri.

Denis Drăguş nu este străin de fotbalul italian. Fostul jucător de la Viitorul a mai evoluat timp de un sezon pentru Crotone, între 2020 şi 2021, sub formă de împrumut.

George Puşcaş, eroul lui Genoa! Internaţionalul român a marcat golul victoriei în ultimul minut

George Puşcaş a fost erou la Genoa în ultimul meci din Serie B. Internaţionalul român a marcat un gol în minutele de prelungire ale partidei, aducând toate cele trei puncte formaţiei sale.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Genoa. Internaţionalul român, cotat la trei milioane de euro, evoluează în Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de englezii de la Reading.

George Puşcaş a fost rezervă în partida din etapa a 21-a din Serie B. Atacantul a fost introdus în minutul 70 al confruntării de pe terenul celor de la Benevento.

Internaţionalul român a adus toate cele trei puncte formaţiei sale, prin golul marcat în minutul 90+4. Puşcaş a înscris printr-o lovitură perfect plasată de cap, din centrarea superbă a lui Sabelli. Iniţial, Genoa reuşise să deschidă scorul în minutul 12, prin Tello, însă Benevento a reuşit să egaleze prin Coda, în minutul 58.

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv. Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

„Grifonii” sunt pe locul 3 în Serie B și au șanse importante la promovare. Drăgușin a fost un om esențial în angrenajul echipei, luând parte la 20 de meciuri în campionat.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și