Închide meniul
Foto

Denis Drăguș, prezentare spectaculoasă la Genoa: „House of the Drăguș”. Primele imagini cu românul la echipa italiană

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 15:19

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa în acest sezon

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa în acest sezon

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa / Twitter Genoa

  • Denis Drăguș, prezentare spectaculoasă la Genoa: „House of the Drăguș”
  • Primele imagini cu românul la echipa italiană

Denis Drăguș a avut parte de o prezentare spectaculoasă la Genoa. Atacantul român a fost împrumutat de Standard Liege la formația din Serie B până la finalul sezonului. Italienii vor putea activa clauza de cumpărare definitivă, dacă prestațiile fostului jucător de la Viitorul Constanța îi vor mulțumi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguș a fost primit ca un star la Genoa. Italienii au postat pe rețelele sociale o fotografie spectaculoasă cu internaționalul român.

Denis Drăguș, prezentare spectaculoasă la Genoa: „House of the Drăguș”

Genoa l-a transformat pe Drăguș într-un personaj din celebrul serial „House of the Dragon” (trad. – Casa Dragonului).

Reclamă

„House of the Drăguș”, au scris italienii, pe contul de Twitter, la poza în care românul apare pe un fundal din flăcări.

Reclamă

La Genoa, Denis Drăguș va fi coleg cu alți doi români: Radu Drăgușin și George Pușcaș.

Italienii au postat și primele imagini cu Drăguș în culorile clubului din Serie B.

„Atacantul român născut în 1999 a fost împrumutat de la Standard Liege, cu opțiunea de cumpărare definitivă. De-a lungul carierei, el a mai îmbrăcat tricourile celor de la Viitorul Constanța și Crotone. El a bifat 5 selecții la naționala României, pentru care a marcat două goluri. Bine ai venit!”, au scris cei de la Genoa, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri pentru Standard Liege. Pe parcursul întregului sezon, atacantul a bifat 21 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri.

Denis Drăguş nu este străin de fotbalul italian. Fostul jucător de la Viitorul a mai evoluat timp de un sezon pentru Crotone, între 2020 şi 2021, sub formă de împrumut.

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia, la Genoa

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv. Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

„Grifonii” sunt pe locul 3 în Serie B și au șanse importante la promovare. Drăgușin a fost un om esențial în angrenajul echipei, luând parte la 20 de meciuri în campionat.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş
Echipa naţională • 25 mart., 19:51
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş: „Mă ocup de el în vara asta!”
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep