Închide meniul
Foto

Denis Drăguș, prezentare spectaculoasă la Genoa: „House of the Drăguș”. Primele imagini cu românul la echipa italiană

De Cosmin Cioboată
Publicat: 26 ianuarie 2023, 15:19

Denis Drăguș a avut parte de o prezentare spectaculoasă la Genoa. Atacantul român a fost împrumutat de Standard Liege la formația din Serie B până la finalul sezonului. Italienii vor putea activa clauza de cumpărare definitivă, dacă prestațiile fostului jucător de la Viitorul Constanța îi vor mulțumi.

Reclamă
Denis Drăguș, prezentat oficial la Genoa

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa

Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Genoa / Twitter Genoa

Denis Drăguș a fost primit ca un star la Genoa. Italienii au postat pe rețelele sociale o fotografie spectaculoasă cu internaționalul român.

Reclamă

Denis Drăguș, prezentare spectaculoasă la Genoa: „House of the Drăguș”

Genoa l-a transformat pe Drăguș într-un personaj din celebrul serial „House of the Dragon” (trad. – Casa Dragonului).

Reclamă

„House of the Drăguș”, au scris italienii, pe contul de Twitter, la poza în care românul apare pe un fundal din flăcări.

🐉 𝓓𝓡𝓐𝓒𝓐𝓡𝓨𝓢 🔥 pic.twitter.com/6xPqCsyEMm
— Genoa CFC (@GenoaCFC) January 26, 2023

La Genoa, Denis Drăguș va fi coleg cu alți doi români: Radu Drăgușin și George Pușcaș.

Italienii au postat și primele imagini cu Drăguș în culorile clubului din Serie B.

„Atacantul român născut în 1999 a fost împrumutat de la Standard Liege, cu opțiunea de cumpărare definitivă. De-a lungul carierei, el a mai îmbrăcat tricourile celor de la Viitorul Constanța și Crotone. El a bifat 5 selecții la naționala României, pentru care a marcat două goluri. Bine ai venit!”, au scris cei de la Genoa, pe contul de Twitter.

📝 Denis Drăguş è un nuovo giocatore del Genoa. L'attaccante rumeno classe ‘99 arriva a titolo temporaneo con diritto di riscatto dallo Standard Liegi. In carriera ha vestito le maglie di Viitorul Costanza e Crotone. Vanta 5 presenze e 2 gol in nazionale maggiore. Benvenuto! 🔴🔵 pic.twitter.com/0o0zFl5cir
— Genoa CFC (@GenoaCFC) January 26, 2023

Denis Drăguş a fost mai mult rezervă în ultimele meciuri pentru Standard Liege. Pe parcursul întregului sezon, atacantul a bifat 21 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri.

Denis Drăguş nu este străin de fotbalul italian. Fostul jucător de la Viitorul a mai evoluat timp de un sezon pentru Crotone, între 2020 şi 2021, sub formă de împrumut.

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia, la Genoa

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv. Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

„Grifonii” sunt pe locul 3 în Serie B și au șanse importante la promovare. Drăgușin a fost un om esențial în angrenajul echipei, luând parte la 20 de meciuri în campionat.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea