Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş şi Alexandru Maxim fac spectacol în Turcia! Gol 100% românesc al echipei lui Marius Şumudică

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 15:50

Denis Drăguş şi Alexandru Maxim fac spectacol în Turcia! Gol 100% românesc al echipei lui Marius Şumudică

Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League

Denis Drăguş, în timpul unui meci / Profimedia

Denis Drăguş şi Alexandru Maxim fac spectacol în Turcia! Atacantul de 24 de ani a înscris în partida pe care Gaziantep, echipa pregătită de Marius Şumudică, o a câştigat-o cu 4-0 în Cupa Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al treilea gol reuşit de Gaziantep în meciul cu Efeler a fost 100% românesc. Alexandru Maxim, celălalt internaţional român din lotul echipei lui Şumudică, i-a pasat decisiv lui Drăguş.

Denis Drăguş şi Alexandru Maxim fac spectacol în Turcia

Internaţionalul român de 24 de ani a marcat al treilea gol în tricoul celor de la Gaziantep. Echipa lui Marius Şumudică şi-a făcut debutul în Cupa Turciei contra celor de la Efeler, formaţie din liga a treia.

Al treilea gol al partidei a fost marcat de Denis Drăguş. Atacantul român a înscris cu un şut din interiorul careului, după o pasă venită de la celălalt român din lotul echipei lui Şumudică, Alexandru Maxim. Primele două goluri au fost marcate de Marokovic şi Karakas în minutele 5, respectiv 45+1, în timp ce a patra reuşită a fost marcată de Riascos, în minutul 77.

Reclamă

Denis Drăguş a ajuns la trei goluri în tricoul celor de la Gaziantep în acest sezon. Celelalte două goluri marcate de Drăguş în acest sezon au fost marcate în campionat, în meciurile cu Istanbulspor şi Samsunspor, ambele câştigate de Gaziantep. În ceea ce îl priveşte pe Alexandru Maxim, aceasta a fost prima pasă decisivă din actualul sezon.

Marius Şumudică vrea să transfere un jucător de la FCSB!

Damjan Djokovic a marcat etapa trecută, în meciul Petrolul – FCSB 2-2. Croatul a deschis scorul în minutul 2, după o gafă a „lupilor galbeni”.

Djokovic nu ar mai fi în graţiile lui Gigi Becali, având în vedere salariul mare pe care îl câştigă la FCSB. Patronul FCSB ar vrea să economisească suma pe care i-o dă lunar lui Djokovic, având în vedere că pe acel post mai evoluează Adrian Şut şi Ovidiu Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a jucat 17 meciuri pentru FCSB în acest sezon, marcând 4 goluri. Meciul cu Petrolul croatul a fost titularizat după ce în precedentele partide a fost lăsat pe bancă.

„Spre surprinderea mea, nu joacă ce juca cu mine la Al-Raed. Vine foarte mult în spate, coboară, nu mai apare la finalizare, încearcă să controleze mijlocul terenului. E adevărat că ține mijlocul terenului din punctul de vedere al posesiei, coboară foarte mult între fundașii centrali sau în lateral de fundașii centrali, dându-le libertate lateralilor să urce și interilor.

Și la mine îi plăcea, dar eu îl goneam de acolo. Mereu îi spuneam ‘te rog, urcă’. Îl foloseam mai sus inter, pentru că lovește foarte bine mingea. Poate să joace și șesar, dacă joacă cu încă unul lângă el”, declara Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și